Annonse

Gillian Anderson kommer tilbake i sesong 3 av Hannibal. The X-Files-stjerna vil forsette i rollen som Bedelia du Maurier, men nå er Anderson en av de faste skuespillerne på serien etter å ha gjestespilt i noen par episoder av de to første sesongene.

Dette er ikke en stor overraskelse, selv om Anderson er ganske opptatt la sesongfinalen av sesong 2 opp til at vi ville fått sett mye mer av karakteren hennes i framtiden på Hannibal. Serieskaper Bryan Fuller beskrev starten på sesong 3 som en pilot for en ny serie med Mads Mikkelsen og Gillian Anderson i hovedrollene, etterfulgt av stor applaus under San Diego Comic-Con i år.

Til TVLine slapp Fuller en liten uttalelse om nyheten i går:

“The cast and crew of Hannibal are positively giddy to be welcoming Gillian to Season 3 as a series regular. A striking presence on stage and screen, she brings wit, grace and intelligence to every role she embodies. Screenwriting is so much easier when you’re inspired by a great actor and Gillian has filled the Hannibal writers room with wonderful inspiration. I can’t wait for audiences to see her make a bigger meal out of the Cannibal than ever before.”

Anderson får ikke bare bite i seg Hannibal framover. Britiske krimdramaet The Fall hvor hun spiller mot Jamie Dorman i hovedrollene er tilbake i høst på BBC Two. Serien er ikke blitt fornyet for sesong 3 enda, men noe som trolig ikke skjer før sesong 2 har premiere til høsten. Anderson vil fint kunne få tid til å spille inn begge seriene skulle det skje.

Annonse

Her hjemme forventes det at sesong 2 av The Fall slippes rundt våren på Netflix. Sesong 1 og 2 av Hannibal er allerede der.

Annonse