Sam Elliott og Garret Dillahunt klar for siste sesong av Justified

Med den sjette og siste sesongen av Justified til å starte innspillingen senere i høst har casting for nye ansikter for Serienytt-favoritten startet. Det er to forskjellige castinger, men om du virkelig er en fan av serien burde du glede deg over de begge. Dette er skuespillere som nesten var nødt til å dukke opp på denne serien en gang før den tok slutt.

Det ser uten tvil ikke ut som at hverdagen for Raylan Givens (Timothy Olyphant) eller Boyd (Walton Goggins) blir noe enklere heller i siste sesong.

Annonse

sam elliot parks

Det første navnet ut er Sam Elliott som er en veteran innen cowboy-filmer med Tombstone som den mest kjente. Dette i tillegg til å ha dukket opp i filmer som The Big Lebowski, Hulk og Up in The Air. På TV-skjermen nylig har han spilt rival av Ron Swanson (Nick Offerman) fra nabo-byen Eagleton i Parks And Recreation.

Elliott vil i Justified spille «Markham», en legendarisk gangster fra Kentucky som returnerer fra eksil med en privat hær og store sekker med penger (tjent hovedsakelig på grunn av salg av lovlig hasj i Colorado). Nå er han ute etter å vinne tilbake sitt imperium og hans tapte kjærlighet, Katherine Hale (Mary Steenburgen). I Kentucky kolliderer han både med Raylan, Boyd og selv Katherine som tror Markham var personen som tystet på hennes ektemann.

garret-dillahunt

Den andre minst like gledelige casting er at Garret Dillahunt som spilte to forskjellige roller i 16 episoder av Deadwood mot Timothy Olyphant er klar for Justified også. Dillahunt har de siste årene hatt en av hovedrollen i den noe undervurderte komiserien Raising Hope, men har også bidratt med noen gode og korte roller i filmer som Looper, 12 Years a Slave og Winter`s Bone.

I Justified vil Dillahunt spille Walker, en spesialsoldat og veteran som har tilbrakt mye av det siste tiåret i kamp-soner, først som soldat og den siste tiden som en en privat entreprenør. Walker håndterer nå sikkerheten for en kvasi-lovlig businessmann, en jobb som gjør at han bringer alle sine ferdigheter (og demonene) han har fått under sin karriere med seg. Walker er en mann som skjuler sitt ulmende raseri bak en utvendig kald profesjonalitet – før kombinasjonene av irriterende Raylan og Boyd sliter det bort å bringer fram monsteret i han til overflaten.

Nå mangler vi bare Ian McShane eller Brad Dourif i siste sesong av denne flotte serien.

FX Networks avslørte castingene selv i et presseskriv i går. Siste sesong av Justified forventes å ha premiere i januar neste år. Her hjemme er alle episodene sendt av serien tilgjengelig ekslusivt på TV 2 Sumo, mens de 4 første sesongene er tilgjengelig på DVD og Bluray.

 

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: