Annonse

I det Powers er på vei til å starte innspillingen er det kjent at Sharlto Copley kjent fra filmer som District 9 og Elysium skal ha hovedrollen i den første serien Playstation som blir tilgjengelig senere i år.

Sammen med castingen av Copley er det også kjent at Emmy-nominerte Michelle Forbes (The Killing) blir med i en birolle, som gjør at hun trolig ikke blir å se i True Detective.

Castingen kommer etter at serien i sommer castet Susan Heyward (The Following) i den kvinnelige hovedrollen og nylig hanket inn Eddie Izzard (Hannibal, The Riches) som erkerivalen til Copley sin karakter.

cast_powers
Susan Heyward, Eddie Izzard og Michelle Forbes er klare for Powers.

Det overnaturlige krimdramaet handler om et par politietterforskere som etterforsker mord og andre kriminelle handlinger mot mennesker med superkrefter. Dette i en verden hvor superkrefter er vanlig.

I serien følger vi etterforsker Christian Walker (Copley) som har en spesiell fortid i tegneseriene. Walker er en mann som har levd et veldig langt liv med superkrefter. Han er en av de første menneskene med superkrefter fra en pre-historisk tid, og etter årtusener var han fremdeles i konflikt med rivalen Wolfe (Izzard). I moderne tid etter årtusener med konflikter mellom seg mistet både Christian og Wolfe til slutt superkreftene ved hjelp av teknologi superhelten Triphammer hadde lagd som fjernet superkreftene fra de to. Etter dette endte Walker opp som et vanlig menneske uten superkrefter og med muligheten til å eldres noe han aldri hadde gjort før. I det tegneserien starter er han blitt politietterforsker med unge Deena Pilgrim (Heyward) som partner, og Wolfe på vei tilbake i veien for Christian.

Annonse

powers_encyclopedia

Vi blir også kjent Retro Girl (Forbes), den store stjernen innen samfunnet for de med «powers». Hun er et ikon for rettferdighet, selviskhet  og forretningssans. Hennes vilje til å sette seg selv i fare for det beste for andre overgås bare av hennes evne til å administrere sin verdensomspennende personlige merkevare.

Serien består også av Games of Thrones-skuespilleren Noah Taylor som den kriminelle mesterhjernen Johnny Royalle med navn som Olesya Rulin (Greek), Max Fowler (The Killing) og Adam Godley (Suits) også på rollelisten.

Bokforfatteren Charlie Huston som skrev pilotprosjektet All Signs of Death for HBO basert på hans egen bok vil være sjefsprodusent og skrive manus for serien sammen med Remi Abuchon (Falling Skies, Battlestar Galactica). David Slade som har imponert med serier som Hannibal, Breaking Bad og Awake vil regissere de to første episodene av serien.

Michael Dinner (Justified) vil forsette som produsent og regissør sammen med David Alpert (The Walking Dead) også fra FX Networks-piloten av Powers som gikk i vasken for noen få år tilbake. Tegneserien Powers er skapt av den kjente tegneseie-forfatteren Brian Michael Bendis og Michael Avon Oeming, som også er produsenter på serien.

Powers er siktet for en premiere i desember på Playstation Network sin videotjeneste.

Annonse