Annonse

Marco Polo har fått premieredato.

Netflix har annonsert at deres kommende dramaserie om den kjente oppdageren kommer 12. desember på tjenesten. Eventyrdramaet med en første sesong på 10 episoder har Lorenzo Richelmy i hovedrollen.

Serien følger Marco Polo (Richelmy) sin berømte og eventyrlige opplevelser i Kublai Khans rike i det 13. århundrets Kina – en verden fylt med grådighet, svik, seksuelle intriger og rivalisering.

Med i serien som har en global cast er også Zhu Zhu (Cloud Atlas) som Marcos kjærlighetsinteresse Kokachin. Joan Chen (Twin Peaks) og Benedict Wong (Prometheus), er også med som keiserinne Chabi og Kublai Khan. Remy Hii har rollen som prins Jingim, Olivia Cheng som Mei Lin, Claudia Kim som Khutulun, Uli Latukefu som Byamba, Chin Han (Last Resort) som Jia Sidao og Tom Wu (Skyfall) som Hundred Eyes.

Marco Polo
Foto: Netflix
Marco Polo 44
Lorenzo Richelmy og Zhu Zhu i Marco Polo. Foto: Netflix
A scene from Netflix's "Marco Polo."  Photo Credit: Phil Bray for Netflix.
Foto: Netflix
Marco Polo 2
Mahesh Jadu, Amr Waked, Remy Hii, Benedict Wong og Joan Chen i Marco Polo. Foto: Netflix

John Fusco (Young Guns) er serieskaper og sjefsprodusent på Marco Polo. Dan Minahan (Game of Thrones) er også med som produsent og regissør på to av episodene. Norske Joachim Rønning og Espen Sandberg (Oscar-nominerte Kon-Tiki og Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) har regissert sesongens to første episoder, og er også produsenter.Patrick MacManus er medprodusent, og Collin Creighton har produsert på vegne av Harvey Weinstein sitt The Weinstein Company.

Annonse
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer