Mark Gatiss returnerer i sesong 5 av Game of Thrones

Det å returnere til Game of Thrones for en opptatt skuespiller er ikke alltid like lett som tidligere har skjedd med det populære fantasydramaet. Heldigvis er heller ikke re-casting en nødvendighet for karakteren Tycho Nestoris som dukket opp i en episode av HBO-serien i år.

Mark Gatiss som kanskje er best kjent som Sherlock Holmes sin bror Mycroft i Sherlock som spilte karakteren i sesong 4 er satt til å returnere i sesong 5 melder Entertaiment Weekly.

Annonse

Tycho som en av de ledende bankmenene i Braavos sin Iron Bank godkjente i sesong 4 å bidra med penger for Stannis Baratheon sin krig mot jerntornen som var under Lannister-familiens kontroll (Lannisters var også som kjent under stor gjeld til Iron Bank).

Det var noe usikkerhet rundt om Gatiss skulle returnere til serien. Dette med at Gatiss også er opptatt som manusforfatter både på Doctor Who og Sherlock i tillegg til å ha vært opptatt med andre ting som teater den siste tiden.

Gatiss sine nye scener i serien vil starte innspillingen neste uke i Kroatia.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom