Med både god omtale og gode nok seertall var The Leftovers tidlig en serie som HBO kunne forsette med, men det var ikke før i dag at kabel-tv giganten endelig ga grønt lys for sesong 2.

Standard for HBO de siste årene har vært at serier fornyes hvis den har gode seertall etter 1-3 episoder av en sesong. The Leftovers sendte denne uka den sjette episoden. Det skal riktignok sies at serien hadde problemer med det kreative, som førte til en liten utsettelse av premieren for å gi serieskaperne Damon Lindelof og Tom Perrotta mer tid på å avslutte sesongen.

The Leftovers har sine likheter med Girls, en serie der seere og kritikere enten liker serien godt, eller at noen er svært sure på at den eksisterer, med lite i midten. Det er ingen tvil om at en serie som The Leftovers blir snakket om, og hadde den hatt premiere noe utenfor sommeren hadde også kanskje snakket rundt serien vært enda tydeligere.

Jeg var fornøyd med serien i starten, men serien falt litt for meg i den fjerde episoden som jeg ikke hadde sett på forhånd (bare de 3 første og den femte episoden hadde jeg sett på forhånd av premieren i juni). Siden det har jeg ikke fått tid til å sjekke ut serien videre, men det er rett og slett på grunn av disse siste ukene har vært noe hektiske, så jeg vil forhåpentligvis bringe opp mitt inntrykk av resten av sesongen i høst enten i en artikkel eller en podcast.

Spent er jeg uansett på å se hvordan Lindelof og Perrotta kjører serien videre. Det er en serie som for meg blir mer og mer som om HBO har videreført In Treatment til et større publikum og et større plott med The Leftovers.

Annonse

The Leftovers går her hjemme på C More Series, og er tilgjengelig også på både C More Play og HBO Nordic.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer