Walton Goggins bekreftet tilbake til Sons of Anarchy

Etter å ha dukket opp først i sesong 5 så i flere episoder av sesong 6 er det bekreftet at Sons of Anarchy igjen skal få litt tid med gode Venus før sola går ned for godt i seriens siste sesong i høst.

Emmy-nominerte Walton Goggins (Justified, The Shield) returnerer i minst en episode til av sesong 7 som Venus Van Dam før serien tar slutt kunne serieskaper og sjefsprodusent Kurt Sutter annonsere på Twitter tidligere denne uka.

Annonse

Karakteren som er en transkjønnet prostituert har blitt noe en favoritt hos fansen. Karakterens navn er en referanse til The Shield, hvor Goggins sin karakter hadde «Cletus Van Damme» som et undercover-navn. Sutter skrev også for serien som manusforfatter. Skuespilleren ble også i vår nominert til Critics` Choice Awards TV for beste gjesteskuespiller i en dramaserie for rollen som Venus.

Sutter kunne også nylig røpe at sesongstarten vil hete “The Black Widower,” en tittel som burde gi mening etter hvordan sesong 6 tok slutt i fjor.

Sesong 7 av Sons of Anarchy forventes å ha premiere på FX Networks i september, og TV 2 Zebra kort tid etter.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom