Annonse

Showtime slapp i går den første traileren for The Affair som får premiere 19. oktober på amerikanske kabel-tv kanalen Showtime. Serien har Dominic West (The Wire og The Hour) og Ruth Wilson (Luther) i hovedrollene med også Joshua Jackson (Fringe) og Maura Tierney (Akutten) i rollene.

Dramaet tar for seg en affære mellom to gifte mennesker som møter hverandre, og hvordan forholdet har effekt på de to ekteskapene deres, hvor historien fortalt separat fra det mannlige og kvinnelige perspektivet.

Sentrert rundt Noah (West) i New York City, som er en gift far til 4 som har en affære med Allison (Wilson), en gift kvinne som sørger etter tapet av hennes barn. De to møter hverandre ved en tilfeldighet, som leder til komplekse konsekvenser for dem begge.

Selv om det er enda en stund til The Affiar kommer har amerikanske kritikere fått tilgang på pilotepisoden av serien allerede, og tilbakemeldingene på den er positive.

Annonse

Personlig er jeg veldig nysgjerrig på serien. Showtime har hatt veldig mye misser de siste årene med hvordan Homeland og Dexter gjorde det i deres forrige sesonger (siste for sistnevnte). I tillegg står kabel-tv giganten også bak Ray Donovan som er et så svakt djevelbarn av Tony Sopranos selv med det faktum at jeg liker de fleste skuespillerne involvert. Det store plusset for Showtime er at de har Masters of Sex, som er en av de bedre dramaseriene på TV akkurat nå som forsetter bra i sesong 2 som går nå i sommer.

Sarah Treem er serieskaperen av The Affair. Treem har skrevet for serier som House of Cards og How To Make It In America, men det er In Treatment som er hennes beste manusarbeid. Hun skrev historiene for karakterene til Mia Wasikowska, Alison Pill og Dane DeHaan som var veldig gode. Handlingen til serien kan virke litt såpete, men med Treem sitt manusarbeid så har dette potensial til å bli såpete på en god måte som f. eks serier som Mad Men.

I tillegg til Treem er også In Treatment-skaperen Hagai Levi med som produsent, og Mark Mylod (Shameless) regisserte pilotepisoden.

The Affair får premiere 20. oktober på HBO Nordic her hjemme.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer