Se den første traileren til Halo: Nightfall

Xbox Entertaiment har sluppet de første bildene og en trailer av Halo: Nightfall som er satt til Halo-universet kjent fra den populære spillserien fra Microsoft.

Miniserien finner sted imellom spillene Halo 4 og Halo 5: Guardians. Mike Colter (The Good Wife) har hovedrollen i serien som agenten Jameson Locke, en kirurgisk forbedret supersoldat som er et prakteksempel i en futuristisk Spartan-hær og plaget av det militærindustrielle komplekset han har i seg.

Annonse

Miniserien i 5 avsnitt er ment for å fylle inn mye rundt bakgrunnen til karakteren som blir riktig i neste års store spillutgivelse Halo 5: Guardians.

Christina Chong (24: Live Another Day), Steve Waddington og Luke Neal (Wilderness) er også noen av navnene med i Halo: Nightfall.

hr_Halo_Nightfall_3

På regi for miniserien finner Sergio Mimica-Gezzan (Battlestar Galatica, Terminator: The Sarah Connor Chronicles) med Prison Break-skaper Paul Scheuring på manus. Ridley Scott og David Zucker er produsent på prosjektet som har siktet på seg å ha bredden til Emmy-nominerte web-serien Halo 4: Forward Unto Dawn.

Alle episodene av Halo: Nightfall vil være gratis for de som kjøper Halo: The Master Cheif Collection til XboxOne. Serien vil også bli tilgjengelig via Xbox Video.

Dette er kanskje ikke det eneste rundt Halo på vei for TV, mens det er ingen garanti ønsker Showtime at deres Halo-prosjekt som er beskrevet i ånden til Band of Brothers produsert av Steven Speilberg skal ende opp som serie hos dere om det går i havn. Kanalen kjent for serier som Dexter og Homeland sa dette nylig om prosjektet som er i en utviklingsfase.

hr_Halo_Nightfall_2

hr_Halo_Nightfall_4

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom