FX Networks-sjefen John Landgraf overrasket ingen når han bekreftet at både Louie og Fargo vil komme tilbake med nye sesonger.

Sesong 5 av Louie vil få en kortere runde på bare 7 eller 8 episoder, mens det ikke er bekreftet til å være seriens siste sesong har FX Networks så mye komiserier at det er trolig det bare er snakk om å korte ned antallet episoder av serien for å både gi Louis C.K. mer tid og kanalen mer plass i sendeskjemaet. FX Networks har flere komiserier på vei framover, og har hatt nylig premiere på flere.

Serien hadde en god mottagelse i sesong 4 som ble sendt 2 episoder av hver uke. 2 av disse episodene fungerte også som en film, og fokuserte seg rundt Louie som barn og hasjrøyking. Oscar-nominerte Jeremy Renner (The Hurt Locker, The Avengers) i denne (avdøde Phillip Seymour Hoffman var ment å ha en rolle i denne dobbelt-episoden).

Louie gikk her hjemme på TV2, men de har ikke annonsert når sesong 4 vil ha premiere.

billybob2_fargo

Det nye kapittelet av Fargo vil inneholde en helt ny gjenge skuespillere, en ny tidsperiode og en ny «true crime»-historie som vil starte og avsluttes innen 10 episoder.

Med en konkret linje om en ny tidslinje er det å spørre spørsmålet når vi vil se serien i sesong 2 satt. Mange fans spekulerer i om sesong 2 vil fortelle historien om Sioux Falls-saken fra slutten av 70-tallet som Lou Solverson (Keith Carradine) nevnte i sesong 1 av Fargo. Ulikt American Horror Story vil sesong 2 ikke inneholde noen returnerende skuespillere i nye roller, så dermed betyr det ikke noe mer Carradine, Allison Tolman eller Colin Hanks i sesong 2. Landgraf legger til at Fargo trenger en annen type realisme.

Noah Waley som står bak serien basert på filmen fra Coen-brødrene vil igjen styre serien i sesong 2, og med det trolig stå for manuset på alle episodene også for sesong 2. Dette i likhet med Nic Pizzolatto gjorde med HBO-serien True Detective, og vil også der i sesong 2.

Annonse

Landgraf kunne også fortelle at sesong 2 av Fargo er ikke å forvente før tidligst høsten 2015, men det er mer trolig at den ikke returnerer før tidlig 2016.

Sesong 1 av Fargo er tilgjengelig på HBO Nordic.

 

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer