Med Jeffrey Dean Morgan opptatt med innspillingen av miniserien Texas Rangers og noen filmer denne sommeren og høsten har produsentene av Shameless funnet en erstatter for Morgan.

Charlie Peters (Morgan) som dukket opp i  sesongfinalen av seriens fjerde sesong tidligere i år var Fiona (Emmy Rossum) sin sjef på kafeen hun fikk jobb på etter å ha sluppet ut av fengsel. Den nye karakteren Sean Pierce spilt av Dermot Mulroney er en tidligere kjeltring og en tidligere rusavhengig mann som blir den nye sjefen på jobben til Fiona.

Selv om dette blir en helt ny karakterer er han praktisk talt en erstatter for Morgan som ble introdusert slik i serien tidligere i år. Det er synd å se at Morgan ikke kunne være med videre på serien, ettersom han gjorde en så god rolle for han å være etter å ha spilt en svært stiv rolle i den svake dramaserie Magic City i 2 sesonger og noen liten minneverdige biroller på film.

Mulroney har fått noe et comeback de siste 4 årene med mer hyppige roller på både film og TV. Han har gjorde minneverdige gjesteroller på både New Girl og Enlightened. Dette i tillegg til filmroller i mer eller mindre nevneverdige filmer som J. EdgarAugust: Osage County og Stoker.

Shameless som er så langt en av årets beste dramaserier ble nominert som en komiserie under årets Emmy-nominasjoner, mens serien et komidrama så var spesielt årets fjerde sesong den største sesongen så langt på drama-siden. Dette «trikset» som kabel-tv kanalen Showtime som sender serien tok i bruk ga i hvert fall noe valuta for pengene da William H. Macy ble Emmy-nominert for beste mannlige hovedrolle. Det var riktignok synd å se at Rossum ble snytt for hennes rolle i serie i sesong 4, for det var mye fantastiske prestasjoner å se fra henne i år.

Shameless sendes i Norge på C More Series, i tillegg til å være tilgjengelig på C More Play og Filmnet. Serien sendes også på VOX.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay. Klikk her for å se!