Den siste sesongen av Glee blir på 13 episoder

Annonse

Da er det endelig avgjort at den sjette og siste sesongen av Glee kommer til å bli på 13 episoder. De fire første sesongene har hatt 22 episoder, mens sesong 5 hadde 20. Serieskaper Ryan Murphy har tidligere uttalt at Glee i den siste sesongen vil gå tilbake til der den startet og det som har vært viktig for ham hele tiden, kunstutdanning i skolen, nærmere bestemt high school og McKinley High. Vi vet allerede at Naya Rivera kommer tilbake som en gjesteskuespiller og at Chris Colfer ikke skal forlate serien likevel til tross for at det ble annonsert på hans Twitter-konto (noe som er rapportert som hacking, lignende tilfelle skjedde med en av de andre skuespillerne på serien).

Sesong 5 ble en spesiell sesong etter at en av nøkkelskuespillerne Cory Monteith døde i fjor sommer. At mye av det som var planlagt sikkert måtte endres og at Ryan Murphy har vært opptatt med andre ting og han og flere andre nok har vært preget av dødsfallet bidro til en veldig ujevn sesong. Episoden der Cory Monteith sin karakter Finn Hudson hylles og de gangene i serien hans død er nevnt er de sterkeste og beste, mens det ellers var få høydepunkt i sesongen. Jeg tror 13 epsioder kan være mer enn nok  og la oss håpe at den avsluttende sesongen kan komme tilbake til sesong 1 og delvis sesong 2-nivå. Glee starter først opp i midseason som er først på nyåret 2015 så mye kan fortsatt skje innen den tid.

Man kan stille spørsmål til hvorvidt FOX er misfornøyd med hvordan det går med serien i seertallene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X