The CW har den siste tiden brukt tiden på å caste nye skuespillere til sesong 3 av Arrow. De vil spille skurker og superhelter fra tegneseriene til DC Comics.

I den kommende sesongen har serien hyret inn Brandon Routh i rollen som Ray Palmer, en forsker og oppfinner som vil spille en uforventet rolle i livene til Oliver Queen (Stephen Amell) og Felicity (Emily Bett Rickards). I tegneseriene er karakteren kjent som The Atom, en superhelt som har evnen til å endre sin egen størrelse. I Arrow vil han også være en ny kjærlighets-interesse for Felicity.

Routh, som spilte Clarke Kent/Supermann i Superman: Returns, har etter filmen i 2006 gjort flere TV-roller. Han har gjestespilt i flere episoder av Chuck og Enlisted. Han var også en fast del av komiserien Partners som i 2012 ble kansellert etter bare noen par episoder.

I Arrow vil Routh dukke opp i minst 14 episoder melder Deadline, så The Atom blir en stor del av sesong 3.

Flere andre skuespillere er klar for serien, blant andre Peter Stormare (Prison Break), Devon Aoki (Sin City) og Karl Yune (Real Steel).

Annonse

arrow-vertigo1

Stormare vil spille Count Vertigo, men ikke samme karakteren Seth Gabel spilte i sesong 1 og 2 av serien. Stormare spiller Werner Zytle, den virkelige utgaven av Vertigo fra tegneseriene. Hvorvidt karakteren har krefter som å kunne fly som i tegneseriene er usikkert.

Stormare  dukker opp som Vertigo allerede i sesongstarten av sesong 3 av Arrow som har premiere 8. oktober på The CW i USA.

katana arrow

Aoki vil også dukke opp i flere episoder som Tatsu Yamashiro, bedre kjent som superhelten Katana (også et medlem av superhelt-gruppa Justice League i tegneseriene). Karakteren spiller en viktig rolle i Oliver sin reise til å bli den grønne pil. Tatsu er også kona til Oliver sin Hong Kong-baserte lærer og kontakt Maseo Yamashiro (Yune). 

Både Aoki og Yune vil dukke opp i flere episoder av sesong 3 av Arrow. Serien går her hjemme på TV2 Zebra.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer