Annonse

I helga starta det rykter om at Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood og James Marsden var klar for Westworld-piloten på HBO. Nå er Deadline en av flere medier som også melder at Hopkins og Wood allerede er låst inn for å gjøre to av hovedrollene i piloten, mens Marsden fremdeles er i forhandlinger for en tredje hovedrolle.

Dette blir den første TV-rollen for Hopkins, mens Wood har allerede et godt forhold til HBO på grunn av gjesterolle over flere episoder av True Blood og en sentral rolle i miniserien Mildred Pierce.

Evan-rachel-Wood-true-blood
Evan Rachel Wood i True Blood. Foto: HBO

Basert på sci-fi western fra 1973 med samme navn følger Westworld hendelser i en high-tech fornøyelsespark med androider i fremtiden når alt går galt. TV-utgaven er beskrevet som en mørk odyssé om begynnelsen av kunstig bevissthet og fremtiden for dens synder. Serien vil ha samme settingen av filmen som Yul Brynner, Richard Benjamin og James Brolin med i hovedrollene og som introduserte nye digitale teknikker innen film.

Noen av karakterene vi blir er både ekte mennesker og androider. En av disse er Dr. Robert Ford (Hopkins) som er den briljante, ordknappe og kompliserte kreative direktøren, sjefsprogrammereren og styreleder av Westworld, som har kompromissløse kreative visjoner for parken – og uortodokse metoder for å oppnå det. Vi blir også kjent med Dolores Abernathy (Wood) som er en provinsiell, vakker og snill og den mest typiske bondejente ved grensen i West – som er på vei å oppdage at hele hennes idylliske tilværelse er en utspekulert konstrukturert løgn.

Annonse

Manuset til TV-utgaven av Westworld er skrevet av Jonathan Nolan (Person of Interest) og hans kone Lisa Joy Nolan. J.J. Abrams, Jeffrey Weintraub og Bryan Burk er med som produsenter, mens Jonathan Nolan også regisserer pilotepisoden.

Å ha skaffet Hopkins for en TV-utgave for Westworld er en god casting, og hvis HBO liker prosjektet vil en casting som dette gi det en ekstra god grunn til å få grønt lys til serie. Joanthan Nolan har de siste årene klart utmerket å styrt Person of Interest til å både være en serie som gir god underholdning, tar sjanser og prøver å sette lys på samfunnsmessige problemet rundt teknologi, spesielt overvåking. Så Jonathan Nolan har her noe passende for han.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer