Annonse

Hmm, dette kaller vi en god casting for den kommende Daredevil-serien på Netflix.

Vincent D’Onofrio er castet til rollen som Wilson Fisk, bedre kjent som Kingpin i den kommende serien på Netflix i 2015. Kingpin er en rik gangsterboss med en stålkontroll over Hell`s Kitchen og New York City`s kriminelle underverden.

Daredevil følger ferden til Matt Murdock (Charlie Cox), som ble blind som ung gutt men fikk ekstraordinære sanser, nå sloss han imot urettferdigheten om dagen som advokat, og om natten som superhelten Daredevil i et moderne Hell`s Kitchen, New York City.

Casting av D’Onofrio er et godt valg av skuespiller for Wilson Fisk, ettersom skuespilleren har vist seg å klare seg godt i roller som skurker, og med karismaen skuespilleren har vist i flere roller har Netflix og Marvel gjort en god casting her.

Tidligere har produsent Drew Goddard og sjesfprodusent Steven DeKnight hintet om at serien vil ta i bruk den kjente Frank Miller-historien «Born Again» til Netflix-serien, og i nettopp denne historien har karakteren en betydelig rolle. Mens Kingpin ikke er karakteren som selv sloss mot sine fiender, som oftest er dette en karakter som kan brukes for å introdusere mange karakterer.

Annonse

Hvor stor rollen faktisk vil være er usikkert, men Kingpin vil uten tvil ha en betydelig rolle i Daredevil. Hvorvidt Kingpin også vil være en sentral birolle over i The Defenders-miniserien på Netflix som vil komme etter seriene Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage og samle alle de 4 superheltene sammen er enda ukjent.

D’Onofrio som spilte fanfavoritten Robert Goren i alle 10 sesongene av Law & Order: Criminal Intent har også hatt roller i filmer som Full Metal Jacket og Men In Black. Skuespilleren vil også å være å se i filmene The Judge i år, og  Jurassic Park-oppfølgeren  Jurassic World neste år.

Daredevil forventes å ha premiere i vår på Netflix.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer