Se den første traileren for BoJack Horseman

Annonse

Mens vi venter på sesong 2 av Orange is The New Black har Netflix i dag sluppet den første traileren for Netflix-originalen BoJack Horseman.

Den animerte komiserien som er ment for et voksent publikum har Arrested Development-favoritten Will Arnett i hovedrollene med Emmy-vinner Aaron Paul (Breaking Bad) og Amy Sedaris (Strangers with Candy). Serien kommer fra Raphael Bob-Waksberg (The Exquisite Corpse Project).

BoJack Horseman (Arnett) er en avdanket stjerne fra 90-tallets sitcom-favoritt «Horsin’ Around». Han prøver å finne seg selv i et sammensurium av selvhat, whisky og destruktive forhold, godt hjulpet av sin menneskelige kamerat Todd (Paul) og hans kvinnelige agent Princess Caroline (Sedaris).  Sammen har de satt seg et mål om å få BoJack Horseman tilbake i rampelyset.

I tillegg til Arnett, Paul og Sedaris består serien også av flere gjestestemmer fra navn som Patton Oswalt (Justified) og Allison Brie (Community). Vi kan også avsløre at både Oscar-nominerte Stanley Tucci (The Lovely Bones) og Naomi Watts vil også bidra med stemmene sine på serien, førstnevnte i flere episoder.

Sesong 1 som er på 12-episoder slippes i sin helhet 22. august på Netflix.

Vi har også i forbindelse med serien intervjuet Aaron Paul, og dette vil komme opp på nettsidene snart.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X