Martin Sheen til Netflix-serien Grace and Frankie

Presidenten, eller Martin Sheen som han også kalles, er klar for Netflix-serien Grace and Frankie.

Komiserien ble kunngjort i mars og har Jane Fonda og Lily Tomlin i andre viktige roller. Martin Sheen vil spille Robert, mannen til Fondas rollefigur Grace. Alt blir snudd på hodet i livene deres da Robert forelsker seg i mannen til Graces «erkefiende» Frankie.

Annonse

Martin Sheen har i det siste vært med i sønnen Charlie Sheens komiserie Anger Management. Skuespilleren, som også er far til den tidligere storstjernen Emilio Estevez, er mest kjent som President Bartlet i The West Wing. I tillegg til en drøss med filmer.

Det er Friends-medskaper Marta Kauffman og According to Jim-skaper Howard J. Morris som står bak serien. Netflix har bestilt 13 episoder og fortsetter med det å utvide sitt serietilbud i komedie-kategorien.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter