Både gode og dårlige nyheter i dag for Better Call Saul. Den dårlige nyheten er serien utsettes til en premiere i 2015 etter at serien tidligere var planlagt for en premiere i november i år. Den gode nyheten er at serien allerede har fått grønt lys til en lengre andre sesong av AMC.

AMC hadde allerede bestilt 10 episoder av sesong 1 av Better Call Saul med Bob Odenkirk tilbake i rollen som Saul Goodman fra Breaking Bad sammen med Jonathan Banks som sin karakter Mike fra den kritikerroste dramaserien også. Sesong 2 vil ha 13 episoder i seg.

Presseskrivet fra AMC sier også at serien vil bli sendt samme kveld som de andre halvdelene av sesongene til The Walking Dead de to neste sesongene på AMC. Disse halvdelene av sesongene starter som regel i februar. Den ekstra tiden vil også gi AMC og Netflix (utenfor USA) mer tid for å promotere Better Call Saul mer, i tillegg til produksjonen av serien.

The Walking Dead på sin side er bare fornyet for sesong 5 som får premiere i høst, og avsluttes til våren neste år, men som en av de mest sette dramaseriene på amerikansk TV er det ingen tvil at zombie-dramaet returnerer for også en sjette sesong.

Annonse

AMC bekrefter også at Breaking Bad-skaperen Vince Gilligan som har skapt Better Call Saul med produsent Peter Gould (som skrev episoden som introduserte Saul Goodman) har regissert premieren av spinoffen. I tillegg vil også Gilligan og Gould sammen styre produksjonen av serien sammen. (AMC slapp også det første bilde av Better Call Saul de to produsentene med Bob Odenkirk i dag som er i artikkelen ovenfor.)

 

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here