The CW plukker opp seriene The Flash, iZombie, Jane the Virgin og The Messenger

I dag var det The CW sin tur til å annonsere alle seriene kanalen plukker opp for neste TV-sesong som starter i september.

Dette selv om høstlanseringen ikke er før i neste uke så forstår du utifra de siste nyhetene på Serienytt at kanalane annonserer de nye seriene i forkant av dette. Kanselleringer og fornyelser har også blitt kjent.

Annonse

The CW annonserte i dag at de plukker opp den ettertrakta piloten The Flash som er en spinoff av kanalens populære serie Arrow. Ikke nok med det plukker kanalen også opp de 3 andre seriene iZombie fra Veronica Mars-skaper Rob Thomas, Jane the Virgin og The Messengers. Med disse seriene plukket opp valgte kanalen å gi slipp på piloter som Supernatural-spinoffen Bloodlines.

Litt om de nye seriene til The CW nedenfor:

The Flash
Grant Gustin som Barry Allen

The Flash var nesten allerede en klar serie for sendeskjemaet til kanalen. Spinoffen følger Barry Allen (Grant Gustin) som blir superhelten The Flash etter å ha allerede dukket opp i Arrow først i fjor. Med i rollene er også Jesse L. Martin (Lov & Orden) Danielle Panabaker (Shark), Tom Cavanagh (Scrubs, ED) Carlos Valdes og Candice Patton.  John Wesley Shipp som spilte The Flash originalt i serien på 90-tallet vil også ha en gjesterolle på serien.

Serien kommer fra Andrew Kreisberg (kjent for Fringe, Justice League og Arrow) med David Nutter (Arrrow, Sarah Connor Chronicles) på regien av pilotepisoden. Så i andre ord trygge navn på produsent-sida for en spinoff av Arrow vel?

IZombie
iZombie. Foto: DC Comics

The Flash er ikke det eneste fra DC Comics som ender opp på TV-skjermen. Tru Calling-aktige serien iZombie med en åpenbar twist i plottet utifra navnet til serien stammer også fra en tegneserie fra DC Comics. Serien med Ross McIver (Masters of Sex) i hovedrollen kommer fra Veronica Mars-skaper Rob Thomas og produsent Diane Ruggiero.

Serien er sentrert rundt en ung medisin-studenten Gwendolyn «Gwen» (McIver) som ender opp med å bli en zombie (!). Hun ender opp med å jobbe på et likhus hvor hun får tilgang til hjerner til døde mennesker, og med denne tilgangen ender hun opp å løse saker rundt de døde menneskene. Robert Buckley (One Three Hill), Rahul Kohli, Nora Dunn (Saturday Night Live), David Anders (Alias) og Alexandra Krosney har biroller i den noe uvanlige serien.

Hva er ikke en kanal retta mot unge uten en telenovella-serie? Vel, med Regin allerede en suksess for kanalen håper The CW at Jane The Virigin vil fungere også. Basert på en telenovella fra Venezuela er serien sentrert rundt en ung religiøs kvinne (Gina Rodriguez s) som ender opp med å bli  kunstig befruktet. Ja.  Serien kommer fra Jennie Snyder Urman (Gilmore Girls) med Brad Silberling (Regin) på regien til pilotepisoden.

Den fjerde og siste serien kanalen har plukket opp er The Messengers som også har en uvanlig handling. Serien involverer en gruppe som ikke er kjent med hverandre som blir drept av en elektrisk puls og returnerer som engler til jorda for å advare om den kommende apokalypsen. Shantel VanSanten (One Three Hill), Craig Frank og Sofia Black-D’Elia er noen av de med i serien fra Eoghan O’Donnell (Teen Wolf) med piloten regissert av Stephen Williams (Person of Interest).

the-carrie-diaries-preview-ftr1
The Carrie Diaries er kansellert av The CW. Foto: The CW

De triste nyhetene først. Både The Carrie Diaries, The Tomorrow People og Star-Crossed ble i dag kansellert.

Etter å ha fornyet The Vampire DiariesArrow og The Originals tidligere i år har også kanalen fornyet The 100Hart of Dixie og det ufrivillige komidramaet Beauty and The Beast (hvis vi skal høre på hva en våres amerikanske kolleger sier om serien).

THE CW UPFRONTS 2012
Foto: The CW

Seertallene til Beauty and the Beast har vært svake, og det var en klar kandidat til kansellering. Det eneste som ser ut til å ha skapt fornyelsen i forhold til de andre kansellerte seriene er den vokale støtten serien har fått på internetttet og sosiale medier (dette er ingenting nytt for en serie fra The CW med en ung seerbase). For å snakke om seertallene har The Tomorrow People med noe vokal støtte overgått hva Beauty and the Beast gjorde tidligere på mandager på kanalen.

Med oppsamlede seertall gjorde også The Carrie Diaries bedre seertall på en tøffere sendetid på fredager. For å oppsummere var det opptak som gjorde Beauty and the Beast ble fornyet fordi dette bare bedre enn både Star-Crossed og The Carrie Diaries. Men kanskje er også politikken The CW noe å si her. Som Deadline nevner har Beauty and The Beast flere episoder produsert, og er produsert fra et av produksjonstudioene til CBS som eier igjen The CW.

 

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: