Annonse

HBO Nordic annonserte i dag at de har nylig signert en avtale med CBS Studios International om eksklusive rettigheter på alle nye serier fra Showtime i Sverige, Danmark, Norge og Finland, inkludert Penny Dreadful.

Avtalen sikrer også HBO Nordic sesong 2 av Ray Donovan med Liev Schreiber og den kommende nye serier The Affair. Avtalen sikrer også HBO Nordic rettigheter på eldre serier fra Showtime som Dexter, Californication og Nurse Jackie. Avtalen sikrer allikevel ikke rettigheter for Homeland, som TV2 og andre kanaler eier førsterettighetene til her i Skandinavia.

Showtime-serien Masters of Sex forsetter også med en ny sesong på HBO Nordic i sommer. I USA på Showtime sendes denne ved siden av Ray Donovan i sommer. Begge seriene vil få premiere 13. juli på Showtime, og begge de to seriene kommer dermed 24 timer etter USA på HBO Nordic også.

https://www.youtube.com/watch?v=gvEhK2HkOXI

I høst forventes det at dramaet The Affiar som kommer fra In Treatment-skaperen Hagai Levi og produsenten Sarah Teem også kommer. Serien er også med i avtalen mellom HBO Nordic og CBS Studios International har signert.

Annonse

theaffiar_joshua jackson
Joshua Jackson og Ruth Wilson i The Affair. Foto: Showtime

The Affiar  har med Dominic West, kjent fra The Wire og The Hour og Ruth Wilson fra Luther i hovedrollene. Emmy-nominerte Maura Tierney (Akutten) og Joshua Jackson (Fringe) har også biroller i serien.

Dramaet tar for seg en affære mellom to gifte mennesker som møter hverandre, og hvordan forholdet har effekt på de to ekteskapene deres, hvor historien fortalt separat fra det mannlige og kvinnelige perspektivet.

Sentrert rundt Noah (West) i New York City, som er en gift far til 4 som har en affære med Allison (Wilson), en gift kvinne som sørger etter tapet av hennes barn. De to møter hverandre ved en tilfeldighet, som leder til komplekse konsekvenser for dem begge.

The Affiar forventes å ha premiere ved siden av Homeland på Showtime i september eller tidlig oktober. Førstnevnte vil dermed komme på HBO Nordic 24 timer etter USA.

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer