Marvel bekrefter i dag ryktene om at Drew Goddard har forlatt Marvel-serien Daredevil som sjefsprodusent. Ryktet kom på tampen av at Edgar Wright ikke vil regissere Ant-Man filmen i 2015 som ble kjent i går.

Steven DeKnight, som i likhet med Goddard har jobbet sammen med Joss Whedon på serier som Angel og Buffy, vil være sjefsprodusent på Netflix-serien som vil starte produksjonen i sommer. Det er også Whedon som er kreativ konsulent for alt som kommer fra Marvel Studios og Disney innen filmer, mens han også står bak utviklingen og er en av serieskaperne av Agents of S.H.I.E.L.D.

Goddard forlater Netflix-serien for å fokusere på Sony-filmen og Amazing Spider-Man spinoffen Sinister Six.

interview_drew-goddard
Joss Whedon og Drew Goddard

Allikevel har Goddard skrevet de to første episodene av Daredevil-serien som trolig vil være basert på historien «Born Again» som var Goddard sin favoritthistorie innenfor Daredevil-tegneseriene. Dette er også historien som er ansett som en av de beste historiene rundt Daredevil, og er skrevet av Frank Miller som også har skapt tegneserier som 300 og Sin City.

DeKnight tok også i bruk en kortere utgave av Daredevil sitatet-“And I… I have shown him that a man without hope is a man without fear» i sin første twitterstatus etter at Marvel bekreftet nyheten i kveld.

De siste årene er DeKnight er best kjent som serieskaper av Spartacus på Starz. Han har selv vært sjefsprodusent i 3 av de 4 sesongene av Spartacus, og var det under seriens siste sesong i 2013.

Han har også hatt en rolle som konsulent-produsent på Whedon-serien Dollhouse, og skrevet episoder av Smallville. Sammen med Goddard har han også bidratt på Whedon-tegneserien Buffy the Vampire Slayer Season Eight som forsetter handlingen etter Buffy tok slutt i sesong 7.

Annonse

Netflix-serien Daredevil, som er sentrert rundt den blinde advokaten Matt Murdock og hans alter-ego Daredevil, vil starte produksjonen i sommer i New York City. Serien vil ha premiere en gang i 2015, og er en del av en avtale mellom Netflix og Marvel som vil få følge av serier rundt superheltene Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage før superheltene samles i The Defenders i ren Avengers-stil.

Du kan få en fin oppsummering om karakteren Daredevil i videoen nedenfor:

Som en stor fan av Daredevil og kjenner av tegneseriene rundt karakteren er DeKnight en godkjent erstatter. Han gjorde mye bra med de siste sesongene av Spartacus, og jeg tror dette kan passe for en slik serie Marvel og Netflix ønsker at Daredevil skal bli. Vi vil snart komme med litt mer info om hva vi ønsker å se i Netflix-serien.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer