Annonse

HBO-piloten til Martin Scorsese, Rolling Stones-frontmannen Mick Jagger og Boardwalk Empire-skaper Terence Winter tar form. Nå melder Deadline om at Ray Ramano blir med i en birolle på dramapiloten som George Mastras (Breaking Bad) er med som sjefsprodusent for.

Casten til piloten allerede er Bobby Cannvale (Boardwalk Empire), Oliva Wilde (House, TRON: Legacy), Juno Temple (Killer Joe), Max Casella (Blue Jasmine) og Jack Quaid (Hunger Games).

HBO_RocknRollDrama
Bobby Cannvale, Oliva Wilde og Juno Temple.

Piloten er siktet å bli spilt inn tidlig i sommer med Scorsese til å regissere piloten. Winter som også skrev manuset til Scorsese seneste Wolf of Wall Street vil skrive manuset til piloten sammen med  Mastras . Sistnevnte er en av de få Breaking Bad-produsentene som ikke forsetter i spinoffen Better Call Saul.

Dramapiloten for HBO er satt til New York City på 70-tallet. Piloten utforsker den dop og sex-drevende musikkbransjen idet punk og disco begynte å bryte ut. Alt igjennom øynene til platesjefen Richie Finestra (Cannavale), som prøver å reddet sitt eget plateselskap og finne den neste nye musikken. 

Romano har birollen som Richie sin venn og høyre hånd  Zak Yankovich, den tøffe og skaper prosjekteringssjefen som har erfaring helt tilbake til tiden hvor mafiaen hadde kontroll over musikkbransjen i New York. 

Annonse

De fleste kjenner Ramano spesielt for Alle Elsker Raymond som han fikk Emmy for 2002. I de siste årene har Ramano gjort om på karrieren sin til fordel for å gå på de mer seriøse og dramatiske rollene. Han spilte og var med å skape det kortvarige komidramaet Men of A Certain Age sammen med Alle Elsker Raymond-produsent Mike Royce som fikk en grei mottagelse av kritikerne.

Siden 2012 har Romano dukket opp tidvis på NBC-serien Parenthood med i rollen som Hank, en rolle som er både likt av kritikere og fansen til serien. Det er ingen tvil om Ramano gjør en av de beste rollene han har gjort her. Det er blitt en av de transformasjonene der vi ser en komiker ender opp med å bli en fullverdig skuespiller i likhet med Patton Oswalt og Louis C.K.

Så det er ingen tvil om at Scorsese, Winter, Mastras og HBO ser at Ramano er en skuespiller verdt å få med seg i et prosjekt som nesten så ut til å være en slamdunk for å bli plukket opp til serie av HBO nå som Boardwalk Empire avsluttes i år.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer