Med en ny sesong startet innspillingen av nylig er The Walking Dead klar for nye fjes på serien. Etter å ha gitt en dose gjesteskuespillere fra sesong 4 en større status i forkant av innspillingen av sesong 5 er det i dag kjent at Seth Gilliam er klar for serien.

Ifølge Deadline er karakteren hans notert som Michael Todd. Dette kan allikevel ende opp med å ikke være hans virkelige navn i serien i likhet med hva serien gjorde med Michael Cudlitz sin karakter Abraham Ford i sesong 4. Karakteren beskrives som en person som har to sider. En vennlig og humørfylt side, og en annen mer dyster side som holder på en mørk hemmelighet.

Mange tror at dette dreier seg om karakteren Father Gabriel fra tegneseriene.

Gilliam er best kjent for rollene sine på HBO-seriene The Wire og Oz, med rollen som Ellis Carver på førstnevnte, og Clayton Hughes på sistnevnte. Skuespilleren har også gjort en kort runde innom flere andre serier som The Good Wife og Homeland. Nylig har han vært å dukket opp i Teen Wolf, som blir en rolle skuespilleren forventes å forsette å dukke opp i ved siden av The Walking Dead (begge seriene spilles inn i Atlanta i USA).

Fra tidligere er Chad Coleman (Tyreese) og Bob Stookey (Lawrence Gillard Jr.) The Wire-skuespillere som har dukket opp i serien, og skuespillere som også dukker opp ved siden av Gilliam i sesong 5 av The Walking Dead.

The Walking Dead forventes å ha premiere på sesong 5 i høst på AMC og FOX Norge her hjemme.

Abonner
Varsle om
guest
6 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Rolf Mikkel
Rolf Mikkel
6 år siden

Så, når får vi se Dominic West og Wendell Pierce ?

Steffen Stø
6 år siden

Både West og Pierce er opptatte med andre serier. Pierce er aktuell med Ray Donovan i sommer, og driver med pilot sammen med Matthew Perry. West har hovedrollen i The Affair på Showtime.

Rolf Mikkel
Rolf Mikkel
6 år siden

ja, var heller en spøk. men morro hadde det vært, blir jo nesten en The Wire «reunion»

ImpMasterRace
ImpMasterRace
6 år siden

Så, når får vi se Dominic West og Wendell Pierce ?

Steffen Stø
6 år siden

Hehe. Både West og Pierce er opptatte med andre serier, så det skjer nok ikke. Pierce er aktuell med Ray Donovan i sommer, og driver med pilot sammen med Matthew Perry. West har hovedrollen i The Affair på Showtime.

ImpMasterRace
ImpMasterRace
6 år siden

ja, var heller en spøk. men morro hadde det vært, blir jo nesten en The Wire «reunion»