Netflix i forhandlinger om TV-utgave av Wet Hot American Summer

Camp Firewood kan være på vei tilbake melder Variety.

Netlfix er interessert i å utvikle en original serie basert på kult-komedien Wet Hot American Summer fra 2001. De originale skaperne David Wain og Michael Showalter vil stå bak TV-utgave også. De to har lenge forsøk å få en oppfølger til filmen fra 2001, og er nå i forhandlinger med Netflix.

Annonse

Filmen en satirisk komedie rundt en sommerleir for unge amerikanske og hva leirlederne gjør den siste dagen en sommerdag i 1981 på leiren.

Planen er rapportert å være at skuespillerne fra filmen skal returnere for å filme scener over noen dager, og ha de scenene til å bli delt over sesongen, som betyr at ikke alle vil dukke opp i alle episodene som Arrested Development nesten gjorde hele sesong 4.

Filmen inneholdt skuespillere som Amy Poehler (Parks And Recreation), Bradley Cooper, Paul Rudd, Christopher Meloni (Special Victims Unit), Elizabeth Banks, David Hyde Pierce (Fraiser) og komiker Michael Ian Black. Også andre skuespillere kjent fra TV-skjermen som Ken Marino (Party Down), Kyle Gallner (Veronica Mars), Molly Shannon (Enlightened), Zack Orth (Revolution) og Joe Lo Truglio (Brooklyn Nine-Nine) hadde også roller i filmen fra 2001.

En håndfull av disse vil uten tvil være villige til å gjøre serien. Rudd snakket sist om at han var villig om å gjøre en oppfølger av filmen tilbake i 2012.

Funfact: H. Jon Benjamin kjent for stemmene til Sterling Archer på Archer og Bob i Bob’s Burgers lånte bort stemmen til en grønnsaksboks i filmen.

 

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom