Annonse

Etter måneder med spekulasjoner om at The Comeback skulle komme tilbake på HBO er det i kveld blitt bekreftet at komiserien returner. Med 6 nye episoder i høst i form av en «event-serie» (miniserie) i likhet med 24 og Heroes.

The Comeback hadde Lisa Kudrow (Friends, Web Therapy) i hovedrollen. Serien varte bare i 13 episoder før den ble kansellert etter 1 sesong, men Kudrow rakk å få med seg en Emmy-nominasjon for hovedrollen.

Mockumentary-sitcomen var sentrert rundt den tidligere sitcom-skuespilleren Valerie Cherish som var desperat etter å komme tilbake i rampelyset. Dette førte til at hun lot seg bli med på reality-TV for å prøve å komme tilbake, med noe katastrofale utfall.

Så langt er mesteparten av skuespillerne sikret for returen i form av Lance Barber, Dan Bucatinsky, Robert Michael Morris, Laura Silverman og Damian Young.  Malin Åckerman og Kellan Lutz er ikke sikret enda for serien, men deres muligheter for å  dukke opp i serien er trolig ikke kommet i havn enda. 

Annonse

Mye av hva som gjorde serien bra var at serien fanget opp reality-TV bransjen såpass godt. Det var både morsomt og kleint, i likhet med Curb Your Enthusiasm. Selv som en som aldri likte Friends noe stort så simpelt elsket jeg Kudrow i denne rollen. Nå kommer den passende tilbake, med ikke for mange episoder og en passende stund etter vi så serien.

Hele serien finnes på Youtube. Du kan se den første episoden nedenfor.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer