Annonse

TNT slapp i helga en ny trailer for The Last Ship med Eric Dane (Grey`s Anatomy) og Rhona Mitra (Strike Back) i hovedrollene.

Spenningsdramaet på 10 episoder tar opp handlingen etter at en post-apokalyptisk hendelse  har utryddet mesteparten av verden. Serien fokuserer på en gruppe mennesker som overlevende på et marinefartøy på havet.

http://vimeo.com/92178862

Dette er en langt bedre trailer enn de tidligere sluppet ut, fordi den også ser ut til å fokusere på ting utenfor piloten som ble spilt inn i fjor før de andre 9 episodene av serien. Det er fremdeles litt uklart hvordan serien vil være, men det er klart at dette føles litt mer annerledes ut enn de fleste post post-apokalyptiske seriene som har kommet etter og rundt når The Walking Dead kom på TV-skjermen. Enda er jeg allikevel ikke sikker på at et marinesoldat-drama delen av serien, men jeg er glad for å se Mitra i en serie etter at hun gjorde en ganske tøff rolle på Strike Back.

Adam Baldwin (Firefly, Chuck), John Pyper-Ferguson (Burn Notice), Travis Van Winkle (Heart of Dixie), Charles Parnell (Pariah), Christina Elmore (Fruitvale Station), Titus Welliver (Bosch, Sons of Anarchy), Maximiliano Hernandez (Captain America: The Winter Solider) og Marissa Neitling (Leverage) har også roller i serien som har premiere 22. juni på TNT i USA.

Annonse

The Last Ship er produsert av Michael Bay. Serien kommer fra Steven Kane (The CloserAlias) og Hank Steinberg (Without A Trace) basert på boka med samme navn fra William Brinkley.

The Last Ship kommer noe senere på TNT Norge her hjemme.

Annonse