Nick Fury på vei tilbake til Agents of S.H.I.E.L.D.

Med handlingen i Captain America: The Winter Solider var det nesten nødt til å skje at at Samuel L. Jackson kom til å returnere i sesong 1 av Agents of S.H.I.E.L.D. Og det gjør han!

Her hjemme i Norge har Agents of S.H.I.E.L.D. pause fram til 21. april på Viasat 4. I USA på ABC går serien riktignok for full rulle, og satt seg opp mot handlingen i Captain America: The Winter Solider som utvides ekstra denne uka i USA.

Annonse

Å være satt opp mot handlingen til filmen, og hva serien har drevet med den siste tiden i USA er det logisk at Jackson ville returnere som Nick Fury snart.

https://www.youtube.com/watch?v=3Jx9ulfIK70

[Spoilere fra Captain America: The Winter Solider og de seneste episodene av Agents of S.H.I.E.L.D. i USA]

Til Vulture bekrefter Jackson at han returnerer i sesongfinalen av Agents of S.H.I.E.L.D.

Å se Fury tilbake på serien etter at handlingen i Captain America: The Winter Solider som så S.H.I.E.L.D. bli forandret for godt har vært etterspurt spesielt etter at filmen hadde premiere. I filmen valgte Fury å skape en illusjon at han var død for å kjempe mot resten av den ode organisasjonen Hydra som sakte men sikkert hadde infiltrert S.H.I.E.L.D. siden oppstarten.

I forkant av dette har serien fått fram at Fury er svært vanskelig å få tak i selv for en S.H.I.E.L.D.-agent. Plottet rundt at hovedkarakteren Agent Phil Coulson (Clarke Gregg) ble bragt tilbake etter handlingen i storfilmen The Avengers har også store tilknytninger til Fury.

Hva som gjør at Fury kommer ut av skyggene for å møte Coulson er usikkert, men vi antar at det er større rolle enn hans forrige opptreden på Agents of S.H.I.E.L.D. 

Jackson har ikke fortalt stort om opptreden i sesongfinalen av serien, men han nevner at det er for å knytte opp noe Marvel ønsket se knyttet opp på serien. Fury er ikke forventet å dukke opp i en film igjen før en mindre rolle i Avengers: Age of Ultron neste vår. Det er dermed forventet at rollen hans denne gangen på serien er mye større enn den lille rollen han hadde i slutten av seriens andre episode.

Sesongfinalen av Agents of S.H.I.E.L.D. sendes 13. mai på ABC. Flere uker etterpå hos Viasat 4.

 

 

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom