Annonse

Marco Polo er en ny originalserie fra Netflix basert på oppdagelsesreisene til italienske Marco Polo tar form.

The Weinstein Company annonserte i dag at de har startet produksjonen av Marco Polo, melder Netflix. De første opptakene blir gjort på steder som Italia, Kazakhstan og nye Pinewood Studios i Malaysia. 

Richelmy Lorenzo 2 400x400
Richelmy Lorenzo

Castingen for serien har også med dette blitt annonsert. Italienske Lorenzo Richelmy får hovedrollen på serien som Marco Polo.

Serien fra John Fusco (Young Guns) fokuserer på reisen til Polo som tok ham inn i senteret av en brutal krig på 1200-tallet i Kina. På reisen i Kina ser han også på nært hold sett forbløffende kampsport, seksuelle intriger, politiske skyggespill og store kamper.

Resten av skuespillerne bekreftet i dag er britiske Benedict Wong (Prometheus), kinesiske Zhu Zhu (Cloud Atlas), Hong Kong-fødte og britiske Tom Wu (Skyfall), australske Remy Hii (Treading Water) og amerikanske Rick Yune (Olympus Has Fallen, Die Another Day).

Annonse
cast_marco_polo
Zhu Zhu, Benedict Wong, Rick Yune og Tom Wu er klare for Marco Polo på Netflix.

Fusco og Harvey Weinstein er med som produsenter på eventyrdramaet. Dan Minahan (Game of Thrones, True Blood) vil også være med å produsere og regissere to episoder. Kon Tiki duoen Joachim Rønning og Espen Sandberg står for regien av seriens to første episoder. 

Når serien for noen år tilbake var under utvikling for kabel-tv kanalen Starz var prosjektet siktet for innspilling i hovedsakelig Kina, men det viste seg å være vanskelig som førte til at serien ble forsøkt flyttet over til noen andre enn Starz for å lande over hos Netflix.

Netflix har tidligere røpet at premieren til Marco Polo vil være i slutten av året. Serien består av 10 episoder.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer