Craig Ferguson følger etter David Letterman å gir seg med talk showet sitt for CBS.

Den skotsk-amerikanske talk show-verten har vært programleder for Late Late Show på CBS siden 2005 når Ferguson kom inn som erstatter for Craig Killborn.

Ferguson bekreftet nyheten selv i natt på talk showet at han gir seg i desember. “CBS and I are not getting divorced, we are ‘consciously uncoupling,’ but we will still spend holidays together and share custody of the fake horse and robot skeleton, both of whom we love very much,” uttalte Ferguson.

https://www.youtube.com/watch?v=MMeltYXaQw0

Det er enda ikke bekreftet hvem som vil ersatte han, men det forventes å bli kjent iløpet av de neste ukene slik som at det ble kjent at Stephen Colbert tok over for Letterman bare en uke etter nyheten om Letterman sin avskjed.

Ferguson sin kontrakt med CBS går ut i sommer, men den fornyet for noen ekstra måneder for å gi staben til Late Late Show ekstra tid på å finne ut hva de skal gjøre etter talk showet tar slutt. 

Hvor Ferguson ender opp etter Late Late Show er usikkert. Nylig byttet han jobb for en dag med The Drew Carey Show-kollegaen Drew Carey for hans show The Price Is Right.

Hos en fan som meg selv kommer jeg til å savne Ferguson spesielt for hans intervjuer. Han er en av de beste vertene innen å gjøre intervjuer på talk shows i USA, mye på grunn av hans mer behagelige måte å snakke med intervjuobjektene på. Det er ofte jeg kommer over et intervju på Youtube som jeg ender opp med å like fra han. Av alle de amerikanske talk showene jeg har vært på også den beste opplevelsen.

Annonse

Det var uansett ingen tvil om at CBS ikke var riktige stedet for Ferguson, fordi Late Late Show klarte ikke å få de seertallene CBS ønsket av showet.

https://www.youtube.com/watch?v=qCc2mbePWyA

https://www.youtube.com/watch?v=FyDEKacleKg

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!