The Walking Dead utvider rollene til tre skuespillere i sesong 5

Rollene til Andrew J. West, Alanna Masterson og Christian Serratos utvides i sesong 5 av The Walking Dead etter å ha avsluttet sesongen på AMC i natt og FOX Norge i kveld.

Annonse

Etter sesongfinalen av sesong 4 er det blitt kjent at The Walking Dead velger å gi skuespillerne en plass som en fast del av casten. Andre skuespillere som allerede fikk denne nye statusen i før sesongfinalen av sesong 4 var Michael Cudlitz (Abraham Ford) og Josh McDermitt (Eugene).

TheWalkingDead_Rosita_Gareth_Tara
Andrew J. West, Alanna Masterson og Christian Serratos. Foto: AMC

Materson debuterte på serien i november, som Tara, en av kvinnene The Governor (David Morrissey) støttet på etter fallet til Woodbury. Siden en av episodene i februar har hun returnert på serien som en lojal venn til Glenn (Steven Yeun) etter hun mistet hennes familie på grunn av The Governor sine handlinger, og hun har hjulpet Glenn å finne Maggie (Lauren Cohan).

Serratos debuterte i en episode i februar. Hun spiller Rosita, en ikonisk karakter fra tegnserien som er med på oppdraget til Abraham (Cudlitz) om å bringe Eugene (McDermitt) til Washington, D.C. 

West debuterte denne uka på serien som Gareth, lederen for en gruppe som levde på stedet kalt «Terminus» – et såkalt «fristed for alle» som kan være beboende av kannibaler. Det ble i fjor nevnt at karakteren ville ha en stor rolle og spille en viktig rolle på serien. Noe som ser ut til å stemme, ettersom Gareth nå har de fleste fra gruppa til Rick innelåst i «Terminus».

Hvorvidt det vil være stort fokus rundt de andre karakterene er noe annet. Seriesjefen Scott M. Gimple har denne sesongen har klart å gjøre egne historier rundt flere karakterer enn serien tidligere har gjort. Dette kan godt forsette med disse nye karakterene som tydeligvis vil forsette i en stund framover på serien.

Sjekk ut øvrige kategorier

Kommende episoder

Annonse

Relevante nyheter

The Walking Dead-serier: