C More og Filmnet skaffer seg The Read Road, den andre hel-originale serien fra Sundance TV (tidligere Sundance Channel). Det er også klart at Orphan Black kommer til TV2 Sumo.

Allerede om litt over en uke kommer The Red Road til Norge.

Serien er fokusert rundt Sheriff Harold Jensen (Martin Henderson) som kjemper for å holde familien samlet samtidig som han skal holde orden i hjembyen og blant områdets indianerstamme. På grunn av noe som oppstår må Harold motvillige alliere seg med skurken Phillip Kopus (Jason Momoa), en av indianerstammens farligste medlemmer.

Julianne Nicholson (Boardwalk EmpireMasters of Sex) og Tom Sizemore har også roller i serien som får norgespremiere 22. mars på C More Series/HD kl. 21:00. Episodene vil også bli gjort tilgjengelig samme dag på Filmnet og C More Play.

Annonse

http://www.youtube.com/watch?v=6q7ymR55WQo

En annen serie snart på vei til C More er Believe. Sci-fi dramaet handler om en tidligere fange som prøver å beskytte en jente med magiske krefter fra mennesker som vil utnytte evnene hennes.

Første episode er regissert av Alfonso Cuarón som regisserte den kritikerroste Children of Men, og Gravity som han vant Oscar for beste regi for nylig. Serien er skapt av Alfonso Cuarón og Mark Friedman med J. J. Abrams og Bryan Burke med som produsenter.

Believe har norgespremière 29. mars kl. 22.00 på C More Series/HD og C More Play og blir også tilgjengelig på Filmnet.

TV2 vil også få norgespremière på Orphan Black som hadde premiere i fjor vår på BBC America, bekrefter Kine Lundefaret, serie og filminnkjøper i TV2 Sumo.

Orphan Black er sentrer rundt Sarah (Tatiana Maslany), en tyv og svindler som ender opp med å se en kvinne splitter lik henne selv ta selvmord. Sarah bestemmer seg for utnytte situasjonen for pengenes skyld, men ender opp med å komme over en konspirasjon hvor hun kommer i kontakt med andre kloner som seg selv. Serien stiller  spørsmål til moralen og de etiske konsekvensene av menneskelig kloning, og hvordan det påvirker problemer med personlig identitet.

Maslany vant i fjor Critics’ Choice Television Award for hennes roller i serien, som gjorde at hun danket ut både Claire Danes (Homeland), Elizabeth Moss (Mad Men), Keri Russell (The Americans), Vera Farmiga (Bates Motel) og Julianna Margulies (The Good Wife) hos TV-kritikerne. Hun fikk også Golden Globes-nominasjon for hennes karakterer på serien.

Sesong 1 av Orphan Black vil ha premiere på TV2 Sumo og TV2 Bliss i april, mens sesong 2 også vil komme senere. Serien oppnådde i fjor en kult-status mot slutten av sesongen. Maslany sin rolle på serien i sesong 1 førte til å bli nevnt av både TV-kritikere og andre som å være den skuespilleren som ble mest oversett av Emmy-juryen når Maslany ikke fikk Emmy-nominasjon i fjor sommer.

Orphan Black er tilbake og klar med sesong 2 19. april på BBC America i USA.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
6 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
jj123
jj123
6 år siden

Kjempeglad for at Orphan Black endelig kommer til Norge!
Men hvorfor tv2 Bliss? Orphan Black er en sci-fi/actionserie som absolutt ikke hører hjemme på den kanalen. Men jeg antar at valget vel falt på den kanalen fordi hovedrolleinnehaveren er en kvinne (og Bliss dessverre er sett på som en «kvinnekanal»), noe som i såfall er en utrolig dårlig grunn. Serien fortjener en kanal som gir den et større og mer passende publikum enn det Bliss vil.

Steffen Stø
6 år siden
Svar  jj123

Hadde uten tvil være mer passende for mye annet, men slik vi får meldinger hint om er det mest av alt kjøpt inn for TV2 Sumo som også debuterte med Utopia her hjemme lenge før HBO ga grønt lys for en remake med David Fincher. En tjeneste med mye bra innhold, til tross for sine minuser.

Tj
Tj
6 år siden

Når kommer sesong 2 på tv2 bliss?

jj123
jj123
6 år siden

Kjempeglad for at Orphan Black endelig kommer til Norge!
Men hvorfor tv2 Bliss? Orphan Black er en sci-fi/actionserie som absolutt ikke hører hjemme på den kanalen. Men jeg antar at valget vel falt på den kanalen fordi hovedrolleinnehaveren er en kvinne (og Bliss dessverre er sett på som en «kvinnekanal»), noe som i såfall er en utrolig dårlig grunn. Serien fortjener en kanal som gir den et større og mer passende publikum enn det Bliss vil.

Steffen Stø
6 år siden
Svar  jj123

Hadde uten tvil være mer passende for mye annet, men slik vi får meldinger hint om er det mest av alt kjøpt inn for TV2 Sumo som også debuterte med Utopia her hjemme lenge før HBO ga grønt lys for en remake med David Fincher. En tjeneste med mye bra innhold, til tross for sine minuser.

Tj
Tj
6 år siden

Når kommer sesong 2 på tv2 bliss?