Paleyfest: Lost – 10 år etter

Annonse

Det er tiårs jubileum for et par serier år. En av dem er Lost. I natt ble noe av casten og produsentene gjenforent under et eget panel under TV-festivalen med seriens panel under Paleyfest.

Det er nå 10 år siden oppstarten for Lost startet under pilotsesongen i 2004, med forberedelsen til hva som ble en av de største TV-seriene i historien og en av de dyreste pilotene noen gang produsert.

Sjefsprodusentene på Lost i form av Carlton Cuse og Damon Lindelof var med flere av skuespillerne fra serien i natt under seriens panel på PaleyFest. Panelet som tilfeldigvis var når et fly i Malaysia har mystisk forsvunnet som panelets moderator Paul Scheer (The League) smart ba ingen å spøke om.

Panelet som på skuespillersida inneholdt skuespillerne bak karakterer som Sawyer (Josh Holloway), Sun (Yunjin Kim), Hurley (Jorge Garcia), Boone (Ian Sommerhalder), Shannon (Maggie Grace), Desmond (Henry Ian Cusick) og Walt (Malcolm David Kelley). Skuespillerne bak både Ben (Michael Emerson), Richard (Nestor Carbonell) og Jin (Daniel Dae Kim) skulle dukke opp i panelet, men det gikk ikke.

Det var ikke mye ny info å få under panelet, men jeg vil anta at enhver Lost-fan liker mimringen.

Cuse og Lindelof røpet at de hatet Nikki (Kiele Sanchez) og Paulo (Rodrigo Santoro) like mye som seerne, og at karakterene ble introdusert for å gi fokus til de andre overlevende fansen som fansen hadde utropt et ønske å se bli viktigere del av serien. Cuse og Lindelof fikk ikke se noe av serien før senere, grunnet at de for det meste var i Los Angeles å skrev episodene, mens serien filma på Hawaii. Så på grunn av dette ble ikke karakterene skrevet ut så fort de ville ha ønsket. Lindelof fortalte at de kunne simpelt ha latt dem returnere til bakgrunnen av serien igjen, men han fortalte at det var viktig for forfatterne å innrømme deres feil. Derfor valgte de å dedikere en hel episode for Nikki og Paulo sin bakgrunn som ledet karakterene til deres dødsfall i sesong 3 (de ble begravd levende).

 

Det ble også fortalt at det ikke var noe manus på plass før flere av skuespillerne var castet. Det var roller som ble lagd på grunn av produsentene, studioet og kanalen likte flere av skuespillerne som gikk på audition for originalt en helt annen rolle. I et tilfelle gikk Yunjin Kim på audition for Kate (Evangeline Lilly), men fikk rollen Sun skrevet rundt seg for serien.

En av de andre fascinerende bitene som ut av panelet var at det var et svar på hvem som skjøt mot Sawyer & co på utriggerkanoen i sesong 5-episoden «The Little Prince». Svaret riktignok er noe de velger å holde hemmelig. Allikevel er identiteten til skyteren på et manus, og de vil mest trolig auksjonere bort manuset for veldedighet i framtiden. Den mest populære teorien var at dette var overlevende fra skipet Black Rock, noe som er sterkt hintet til. En blogg på den store wikipedia-aktige sida til Lost, Lostpedia har et eget blogginnlegg hvor det kommer fram hvem de tror de menneskene i den andre utriggerkanoen var.

De fleste skuespillerne ser ikke mye eldre ut nå enn på serien, ved unntak av Malcolm David Kelley (Waaaaaaaaaaaaaalt!) som naturligvis har vokst en del siden serien tok slutt.

The Paley Center For Media's PaleyFest 2014 Honoring "Lost" 10th Anniversary Reunion

Hvis du ikke så panelet i natt live så kan du foreløpig bare se det i Youtube-videoen nedenfor. Dessverre i dårlig kvalitet (skulle noen finne noe bedre så er det bare å si ifra).

http://www.youtube.com/watch?v=-Vecs0qFCu4

Savner du Lost, kan du se hele serien på Netflix. 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X