Annonse

Oliva Wilde (House) kan være tilbake til TV-skjermen i hva som kan bli HBO`s sitt neste store periodedrama.

HBO har gått framover med Martin Scorsese, Terence Winter og Rolling Stones-frontmannen Mick Jagger sitt TV-prosjekt som skal bli spilt inn et pilotepisode for tidlig i sommer.

Nå er det meldt at Wilde skal ha den kvinnelige hovedrollen i prosjektet med Emmy-vinner Bobby Cannavale (Boardwalk Empire, Den Tredje Vakten) i hovedrollen.

bobbycannavale_boardwalk
Bobby Cannavale som Gyp Rosetti i Boardwalk Empire. Foto: HBO

Rock ’n’ Roll-dramaet er satt til New York City på 70-tallet. Den potensielle serien utforsker den sex og dop-fylte musikkbransjen når punk og disco begynte å komme ut til massene. Alt dette får vi sett fra platedirektøren Richie Finestra (Cannavale) som prøver å gjenopplive sitt plateselskap og finne en ny type musikk. Richie undergår selv også en krise i sitt personlige liv når han blir konfrontert med livsviktige avgjørelser.

Vi blir også kjent med Richie sin kone Devon Finestra (Wilde), en tidligere skuespiller og modell som levde et kunstrisk liv på 60-tallet. Richie sin krise setter belastning på deres familie og driver henne til å igjen fordype seg i sin tidligere livsstil.

Annonse

Det er ikke lenge siden at Wilde spilte en lignende rolle i Ron Howard-filmen Rush fra i fjor:

Dette blir den første TV-rollen til Wilde etter 4 sesonger på House som tok slutt i 2012 i det filmkarrieren hennes tok av. Cannavale som både ble Emmy-nominert for både Boardwalk Empire (som han vant) og sin gjesterolle på Nurse Jackie i fjor har dukket opp i filmer som Blue Jasmine den siste tiden.

Prosjektet på HBO har ikke noe formelt grønt lys enda, men piloten går mot produksjon tidlig i sommer med Scorsese til å regissere piloten (akkurat som Boardwalk Empire, som han vant Emmy for). Piloten vil bli skrevet av Winter med George Mastras (Breaking Bad). Mastras ble i prosjektet i fjor etter å ha tatt over rollen som sjefsprodusent på prosjektet etter Brian Koppelman og David Levien (Ocean`s Thirteen).

Prosjektet i 2010 plukket opp til utvikling, men på grunn av at både Scorsese , Jagger og Winter var opptatte med andre prosjekter har det ikke startet noe videreutvikling før nå. Dette blir det andre samarbeidsprosjektet mellom Scorsese og Winter etter Boardwalk Empire. Winter skrev også manuset til Wolf of Wall Street som Scorsese regisserte, og som Winter fikk mye god kritikk for.

http://www.youtube.com/watch?v=776VC-5P3QU

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer