Franka Potente til The Bridge, Betsy Brandt til Masters of Sex, Patton Oswalt til SHIELD

Del nyheten

Franka Potente er på vei til The Bridge, Betsy Brandt til Masters of Sex, og Patton Oswalt er på vei til Agents of S.H.I.E.L.D.

franka-potente
Franka Potente. Foto: FX Networks

Franka Potente best kjent for Jason Bourne-filmene vil dukke opp i flere episoder av sesong 2 av The Bridge . Karakteren hennes Eleanor Schrock, er beskrevet som en utstøtt kristen kvinne som har en streng holdning. Hun kler seg fortsatt fornuftig, men det er noe ondt under hennes fasade. Hun er nådeløs og vil stoppe for ingenting skriver E!Online.

Sesong 2 av The Bridge har premiere i sommer på FX Networks og FOX Norge her hjemme. Potente har de siste årene dukket opp på TV-skjermen i Copper og American Horror Story: Asylum.

Les også: Emily Rios og Matthew Lillard blir med på fulltid i sesong 2 av The Bridge

Breaking Bad-veteran Betsy Brandt vil dukke opp i den kritikerroste dramaserien Masters of Sex sin andre sesong. Brandt dukker opp i et ukjent antall episoder som Barbara, den nye sekretæren til Dr. William Masters (Michael Sheen) skiver The Hollywood Reporter.

Breaking_Bad_S4_Betsy_Brandt_001
Betsy Brandt. Foto: AMC

Brandt spilte etter Breaking Bad tok slutt i fjor kona til Michael J. Fox sin karakter i The Michael J. Fox Show som nesten utvilsomt blir offisielt kansellert i mai.

Masters of Sex er tilbake 13. juli på Showtime i USA, ved siden av Ray Donovan. Førstenevnte er tilgjenglig her hjemme på HBO Nordic. Trolig vil sesong 2 ha premiere innen 24 timer etter også i år på streamingtjenesten som i likhet med sesong 1 som hadde premiere i september i fjor på Showtime og HBO Nordic.

Agents of S.H.I.E.L.D. har også hanket inn komiker og skuespiller Patton Oswalt til foreløpig en episode av sesong 1 melder Marvel. Oswalt vil spille S.H.I.E.L.D.-agent Eric Koenig.

Karakteren var en del av Nick Fury (spilt av Samuel L. Jackson i Marvel-filmene og serien) sin gruppe Howling Commands under andre verdenskrig i tegneseriene.

patton-oswalt-marvel.jpg
Patton Oswalt i Agents of S.H.I.E.L.D. Foto: Marvel

Hvor langt de vil gå med dette i Agents of S.H.I.E.L.D. er  uvisst. Etter å ha dukket opp i en av de første episodene av serien har Fury (Jackson) blitt en mystisk person i bakgrunnen av serien, noe som vil ha en tilknytning til den kommende Marvel-filmen Captain America: The Winter Solider i slutten måneden.

Mange spør også spørsmål om Oswalt sin rolle vil gå fram og tilbake over filmene og serien, akkurat som Agent Sitwell (Maximiliano Hernández).

Oswalt er kjent for serier som Kongen av Queens, United States of Tara, Justified og filmen Young Adult som skuespiller.

Hvilken episode av Agents of S.H.I.E.L.D. det er snakk om er ikke røpet, men det er snakk om en av de siste episodene av sesongen som har sesongfinale 13. mai på ABC i USA.

 

 

Annonse