CBS fornyer 19 serier for 2014-2015

Annonse

CBS er suksessfull nok med flere av seriene til å gå framover med flere serier, deriblant The Big Bang Theory for hele 3 sesonger til minst.

person-of-interest-amy-acker_612x380
Amy Acker i Person of Interest. Foto: CBS

Amerikanske CBS har de siste årene annonsert fornyelser for en haug av serier god tid i forveien før høstlanseringene for kanal i mai. Det gjør CBS også i vår og fornyer hele 19 serier til 2014-2015 sesongen som offisielt starter i september.

NCISNCIS: LA, Criminal MindsPerson Of Interest, Elementary, Hawaii Five-0Blue Bloods og kritiker-yndlingen The Good Wife fornyes av dramaseriene til kanalen.

Over til komediene så fornyes 2 Broke Girls, ferskingen The Millers, og de 3 komiseriene fra Chuck Lorre med Two and a Half Men, Mike & Molly og ferskingen Mom. Resten av fornyelsene er The Amazing Race, Undercover Boss, Survivor, 48 Hours og 60 Minutes.

De 18 seriene blir med The Big Bang Theory som onsdag ble fornyet for 3 sesonger.

The-Mentalist-the-mentalist-5492173-751-1000
The Mentalist. Foto: CBS

The Mentalist er en av seriene ikke enda fornyet av CBS, noe som er første gang for serien siden CBS startet tidlig med sine første tidlige fornyelser for noen år tilbake. The Mentalist har etter mange år på TV-skjermen vært i faresonen, men til tross for å være sett nesten like mye serier, eller mer enn serier som Hawaii Five-0, Blue Bloods og The Good Wife så er serien ikke eid av CBS. Dette gjør at CBS ikke tjener så mye på serien som de tre nevnte, men serien er en viktig serie for Warner Brothers TV med en lukrativ avtale for å selge serien utenfor CBS, og til utlandet. Til tross for at serieskaper Bruno Heller fra The Mentalist går til FOX-serien og Batman-serien Gotham har dette ikke noe å si hvorvidt serien blir fornyet. Det forventes at Warner Brothers TV vil kjempe for å holde serien på lufta. 

Hostages som ikke enda er offesielt kansellert. Dette til tross for elendige seertall, og at hovedskuespiller Dylan McDermott er med i en annen pilot for CBS. The Crazy Ones har falt i seertallene de siste månedene etter å ha blitt flyttet til ny tid. Om CBS skal fornye komiserien så ser det ut til å være avhengig av hvordan seriene Bad Teacher og Friends with Better Lives gjør det framover.

Dramaet Intelligence gikk fra en debut på 16 millioner seere til 6 millioner seere uken etterpå. Serien med Josh Holloway i hovedrollen har også slitt betydelig i seertallene siden, men har slått seg litt tilbake. Så alt håp er ikke ute for den, og det er mulig den har flere sjanser enn både Hostages og The Crazy Ones.

Noen endelige fornyelser med alle de gjenværende seriene ikke fornyet forventes å bli røpet under vårlanseringen i mai. CBS forventer å plukke opp to nye komiserier, og to nye dramaserier for 2014-2015, så det godt mulig at The Mentalist er eneste som vil bli fornyet senere i vår.

Two and a Half Men sin fornyelse er ryktes å være seriens mulige siste sesong på enten full sesong, eller 13 episoder. Ingenting er uansett bekreftet enda for den langvarige komiserien.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X