Forbanna Superbowl.

En gang i året stopper hele USA opp, og det er når en haug med mannfolk i susp braker i hverandre til lyden av titusenvis av drita amerikanere.

Det betyr at True Detective tar en pause denne uka og vi får derfor ikke vår ukentlige dose med Rust Cohle og Matthew McConaughey.

Som en mager trøst har vi snekret sammen en liten toppliste med fyrens aller beste prestasjoner på det store lerettet. Filmer du bør sjekke ut frem til True Detective returnerer 10. januar.

 

[new_royalslider id=»34″]

4 KOMMENTARER

  1. Rollen hans i The Wolf of Wall Street var legendarisk, synd at det er sånn en liten rolle. Ellers må jeg si The Lincoln Lawyer er en veldig god film, som virkelig anbefales.

  2. Rollen hans i The Wolf of Wall Street var legendarisk, synd at det er sånn en liten rolle. Ellers må jeg si The Lincoln Lawyer er en veldig god film, som virkelig anbefales.

  3. Hans rolle i Dallas Buyers Club er utrolig bra. Aldri sett McConaughey gjøre en bedre rolle! Og han som tidligere stort sett kun spilte i amerikanske møkka-filmer. Han har virkelig fått fart på karrièren. Mannen har jo masse talent!

  4. Hans rolle i Dallas Buyers Club er utrolig bra. Aldri sett McConaughey gjøre en bedre rolle! Og han som tidligere stort sett kun spilte i amerikanske møkka-filmer. Han har virkelig fått fart på karrièren. Mannen har jo masse talent!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here