Annonse

Etter lengre tids rykter er det endelig bekreftet at AMC utvikler tegneserien Preacher til å bli en mulig TV-serie.

Les også: Preacher kan være på vei til AMC

Ryktene om at Seth Rogen og kameraten Evan Goldberg skal utvikle Preacher for AMC er sanne. De to har tidligere lagd filmen This is The End. Med seg har de Breaking Bad-produsent Sam Catlin som sjefsprodusent.

Preacher handler om presten Jesse Custer som er fra bondelandet i Texas. Dagen en demonen Genesis styrter fra himmelen og tar seg til rette i kroppen hans blir livet endret. Genesis er avkommet til en engel og en demon, og den gir Jesse guddommelige krefter. Han bestemmer seg for å finne Gud for å stille ham til ansvar. Med seg på ferden har han den skyteglade kjæresten Tulip og den rusavhengige  irske vampyren Cassidy.

Dette er ikke første gang det har vært forsøkt å bringe Preacher til TV-skjermen eller film. Det tidligste forsøket var på film med Kevin Smith (Clerks) i spissen. Så ble det et prosjekt på HBO med Mark Steven Johnson (kjent for de forferdelige filmene Daredevil og Ghost Rider, som nesten ødela karakterene), men det ble skrinlagt i 2008. Etter dette var Sam Mendes (American Beauty, Skyfall)  tilknyttet en film-utgave.

Annonse

Med AMC har den litt større sjanse, men ingen garanti for å ende opp som en TV-serie. AMC er kjent for å stå bak The Walking Dead som har gjort zombier til allemannseie.

Mange er skeptiske til Rogen og Goldberg. Noen mener Rogen og Goldberg har vist en fin miks med komedie, blasfemi og grøsser i This is The End. Andre mener at Rogen og Goldberg er elendige, og burde holde seg langt vekk fra film. Personlig likte jeg filmen litt (men jeg elsket den ikke), og med Catlin med på manus og den som trekker de store trådene i utviklingen kan dette kanskje fungere til slutt. Preacher er veldig sært, og det er over the top, samtidig som det har en evne til å være seriøst drama når det trenger i tegneserieformatet. Så vi får nesten bare vente å se.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer