The CW har i år igjen gitt tidlig fornyelse til sine sterkeste serier.

Blant disse er flaggskipene The Vampire Diaries og Arrow, veteranen Supernatural og de to nykommerne The Originals og Reign. Kanalens øvrige serier serier anses å ha en 50/50 sjanse for fornyelse. Dette inkluderer Beauty and The Beast, The Carrie Diaries, Hart of Dixie og The Tomorrow People. Oddsen for fornyelse vil for disse avhenge mye av hvordan seriene som har premiere nå på vårparten gjør det.  The 100 har generert mye positiv buzz og spås å kunne være en ny serie med lang levetid. Det samme gjelder Star-Crossed som beskrives som en «utenomjordisk romanse».

The Originals har gjort det svært godt til tross for bekymring innledningsvis om at samme sendetidspunkt som Agents of S.H.I.E.L.D ville bli tøff.  Supernatural ser også ut til å funnet et nytt gir. Serien har dobbelt sin rating fra foregående år blant målgruppen 18-34 år (fra 0.7 til 1.4) og økt med 88 % i totalt antall seere.

Arrow er kanalens mest sette serie (3.9 millioner) mens The Vampire Diaries er serien mest best rating i alle nøkkelmålgruppene. Periodedramaet Reign har også gjort det relativt bra med 3.25 millioner seere og leverer spesielt bra digitalt.


Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Kim Roger Bye Enge
Kim Roger Bye Enge
6 år siden

Ja!!! 🙂 Ble så glad når The Vampire Diaries ble fornyet for en Sesong 6. Det fortjener den 🙂 Min favoritt serie definitivt 🙂 Lenge leve Vampire Diaries 🙂 Ble også glad når Supernatural får en Sesong 10, og ikke minst over 200 episoder 🙂

Kim Roger Bye Enge
Kim Roger Bye Enge
6 år siden

Ja!!! 🙂 Ble så glad når The Vampire Diaries ble fornyet for en Sesong 6. Det fortjener den 🙂 Min favoritt serie definitivt 🙂 Lenge leve Vampire Diaries 🙂 Ble også glad når Supernatural får en Sesong 10, og ikke minst over 200 episoder 🙂