NBC-piloten Constantine har funnet sin hovedrolleinnehaver

Annonse

Piloten Constantine basert på DC Comics-tegneseriene rundt den kjente karakteren John Costantine har funnet sin hovedrolleinnehaver.

matt-ryan-inline-300x375
Matt Ryan. Foto: CBS

Walisiske Matt Ryan er satt til å spille utgaven av karakteren i piloten for NBC. Karakteren er best kjent igjennom HellBlazer-tegneseriene før karakteren i fjor fikk en ny tegneserie rundt seg med den naturlige tittelen Constantine.

Den potensielle serien er fokusert rundt John Constantine, en energisk og respektløs tidligere svindler. Etter at datteren til en venn blir mål for demoner velger Constantine å redde henne. Med dette ender John motvillig opp til å bli en overnaturlig etterforsker som ender opp med å beskytte menneskeheten fra onde krefter.

John Constantine er beskrevet som en mann fra arbeiderklassen i Lodnon med et godt utseende, rufsete blondt hår, tørre humoren, og en gjenkjennelig frakk som har studert den mørke kunsten siden han var en tenåring. Dette er i andre ord mer lik karakteren enn Keanu Reeves-filmen fra 2005 rundt karakteren som først dukket opp i tegneserien til Swamp-Thing i juni 1985.

Hellblazer

Piloten for NBC er skrevet av Dexter og The Mentalist-produsenten Daniel Cerone sammen med David S. Goyer, som har jobbet med superhelter fra DC Comics på filmfronten de siste årene som The Dark Knight-trilogien til Christopher Nolan og seneste Man of Steel. Goyer har også skapt den kortvarige tv-serien rundt Marvel-karakteren BladeFlashforward og Da Vinci`s Demons for Starz.

Neil Marshall skal regissere piloten. Marshall er regissøren som sto bak «Blackwater»-episoden av Game of Thrones, og den som regisserte den nest siste episoden av sesong 4 av serien i år. Regissøren har også regissert første og tredje episode av Starz-serien Black Sails.

Matt Ryan som får hovedrollen er best kjent for en av birollene i den kortvarige Criminal Minds-spinoffen Criminal Minds: Suspect Behavior. Nyligst lånte han bort stemmen til hovedpersonen i videospillet Assassin’s Creed IV: Black Flag og hadde en kort rolle i en episode av Vikings.

Vi må nok vente til mai i år før NBC annonserer om Constantine og andre potensielle serier kommer på sendeskjemaet i 2014-2015 sesongen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X