Netflix-serien på 13 episoder fra skaperne av Damages som starter innspillingen i vår har hanket inn Linda Cardellini (Mad Men, Freaks and Geeks) til en sentral birolle.

Serien på 13 episoder, som blir produsert av Sony Pictures Television, kommer fra Damages-skaperne Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler. Serien handler om en familie med voksne søsken med en gammel hemmelighet, den og andre arr fra fortiden bringes frem i lyset når en av dem vender hjem.

Cardellini vil spille Meg, den yngste av 4 voksne søsken i familien. Den komplekse karakteren er en dyktig advokat som beskrives som en varm person som gjøre folk fornøyd, og en person som bruker sin sjarm for å navigere seg igjennom livet, inkludert med menn, på jobb og med hennes familie.

Ben Mendelsohn (Animal Kingdon, Beyond The Pines) vil spille den eldste broren, og familiens sorte får som vender hjem etter flere år. Kyle Chandler vil spille den nest eldste-broren John som er den som tar vare på familien, og som er den motsatte broren av Mendelsohn sin karakter.

Netflix og serie-skaperne har tidligere fortalt at serien vil være et spennende familiedrama som vi holde seerne på kanten av setene. Det sies at den vil utforske familietemaer og en familiesaga på en måte aldri sett før på tv. Dramaet utforsker komplekse bond mellom foreldre og barn, brødre og søstre med rivaliseringen, sjalusien og sviket.

Cardellini som er kjent fra serier som Akutten og Freaks and Geeks dukket i fjor opp i Mad Men. Sistnevnte en rolle som hun i sommer ble Emmy-nominert for.

Innspillingen av serien for Netflix starter i mars i vår, mens en tid vi vil få se serien enda usikkert.