Annonse

Komiseriene The Brink og Ballers imponerte såpass med pilotepisoden sin at den får grønt lys hos HBO.

HBO er i svingen om dagen. Nye serier som komiseriene Silicon Valley (7. april) og Togetherness, miniseriene Criminal Justice og Olive Kitteridge og dramaserien The Leftovers (i sommer) er allerede på vei. Denne uka har HBO også gått framover med også to andre nye komiserier som de siste månedene har spilt inn en pilotepisode

3 desperate menn som kan ende opp å skape ny verdenskrigen i The Brink

TheBrink_Cast
Jack Black, Tim Robbins og Pablo Schreiber er klare for HBO.

Tirsdag plukket HBO opp The Brink til serie fra Jay Roach (Meet The Fockers, Game Change) og produsent Jerry Weintraub (Ocean`s Eleven-filmene). Weeds-produsent Roberto Benabib og hans bror Kim skrev manuset til piloteepisoden, mens Roach regisserte piloten som ble plukket opp til serie av HBO på rekordfart. Med i hovedrollene er Jack Black, Tim Robbins og Pablo Schreiber (Orange is The New Black, Lights Out).

Den mørke komiserien fokuserer på en global politisk krise som påvirker 3 vesentlige forskjellige amerikanske menn: Den amerikanske utenriksministeren Walter Hollander (Robbins); Alex Coppins (Black), en lite mektig offiser i den amerikanske utenrikstjenesten, og Zeke Callahan (Schreiber), en utmerket jagerflypilot. De tre må sammen komme seg igjennom kaoset rundt dem for å reddet verden fra en tredje verdenskrig.

Aasif Mandvi (The Daily Show), Maribeth Monroe (Workaholics), Geoff Pierson (DexterUnhappily Ever After), Esai Morales (NYPD Blue) og Eric Ladin (Boardwalk Empire) har biroller i serien.

Annonse

The Rock er pensjonert idrettsutøver i Ballers

ballersset11514-4-e1389843309201-600x246
Dawyne Johnson og Taylor Cole under filmingen av Ballers.

Dawyne Johnson, også kjent som The Rock, er også klar for HBO. Komiserien Ballers vil være den første manusbaserte serien til Johson som i tillegg til filmer og wrestling har vært programleder for realityseriene The Hero og Wake Up Call. Johnson, som er best kjent for de siste Fast & Furious-filmene, står bak serien sammen med skuespiller og produsent Mark Wahlberg, og produsent Steve Levinson. Whalberg og Levinson har sammen produsert serier som Enoturage, In Treatment og Boardwalk Empire sammen på HBO.

Peter Berg (Lone Survior, Friday Night Ligths), som også regisserte piloten for kommende HBO-dramaserien The Leftovers, regisserte piloten. Serien vil bli styrt av Evan T. Reilly som har produsert serier som The Sopranos, Rescue Me og The Walking Dead.

Ballers følger livene til en gruppe tidligere og nåværende fotballspillere. Sentrert rundt Spencer Strasmore (Johnson), en pensjonert idrettsutøver. Birollene består av Charles (Omar Benson Miller), en tidligere proff idrettsutøver som leter etter sin nye karriere, og Joe (Rob Corddry) sin finansielle rådgiver som hardt prøver å passe inn.

John David Washington. Troy Garity (Boss),  Donovan Carter, Jazmyn Simon, Taylor Cole (The Event) og LeToya Luckett (Treme) har biroller. Produksjonen settes i gang i slutten av året. 

Både The Brink og Ballers har ikke fått noe premieredato, men ingen av de to komiseriene kommer før i 2015. Nå for tiden avgjør også HBO skjebnen til 2 dramapiloter. Den ene The Money med Brendan Gleeson i hovedrollen fra Deadwood-skaper David Milch, mens den andre er Open fra Ryan Murphy.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer