Ben McKenzie får rollen som James Gordon I Gotham

Endelig er det bekreftet hvem som vil ha spille en ung utgave av Batman-karakteren James Gordon i Gotham-piloten til FOX.

The O.C. og Southland-stjernen Ben McKenzie er nå bekreftet til rollen i prosjektet. Fox har inngått en avtale med produksjonsselskapet Warner Brothers som innebærer en forpliktelse om at prosjektet vil ende opp som serie, noe som gjør sjansene store for at den blir noe av Alternativt må Fox punge ut med en større sum.

Annonse

Den potensielle serien basert på DC Comics-karakteren fra Batman-universet utforsker opprinnelse historien til James Gordon i Gotham City. Gotham inkluderer også en ung utgave av Bruce Wayne (mannen som ender opp med å bli Batman) og Alfred. Også skurker som the Riddler, the Penguin og Catwoman vil.

I Gotham er Gordon en idealistisk fersking fra drapsavsnittet til Gotham City-politiet. Han er også en tidligere fotballstjerne når han gikk på college, og en krigshelt. Rollen ble spilt av Gary Oldman i The Dark Knight-trilogien fra Christopher Nolan.

Det er også ryktat at Donal Logue (Vikings, Terriers og Sons of Anarchy) vil ha birollen som etterforsker Harvey Bullock, men dette er ikke bekreftet.

For McKenzie blir ikke dette første gangen han er nær Batman-universet. Tidligere har han hatt stemmen til Bruce Wayne/Batman i animasjonsfilmen Batman: Year One.

Gotham kommer fra Rome og The Mentalist-skaper Bruno Heller, med Danny Cannon (Judge Dredd, Dark Blue og Nikita) bekreftet til å regissere pilotepisoden i vår. En endelig bekreftelse om amerikanske FOX plukker opp prosjektet til serie vil bli bekreftet tidlig i mai, om ikke tidligere.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter