The Walking Dead blir tilgjengelig kun 30 minutter etter USA-premiere

I arbeidet med vår Premierekalender fikk vi helgens kuleste nyhet fra Fox Norge. The Walking Dead sendes kun 30 minutt etter amerikansk premiere.

Annonse

For de av dere som har lest nyhetsbrev fra kanalen er dette nok gammelt nytt (jada, jeg skal abonnere nå). Men uansett, mandag 10 februar er serien tilbake klokken 03:30. For de av dere som ikke står opp så tidlig kan vi berolige med at den også sendes til vanlig tid 21:55 samme dag.

I tillegg har vi oppdatert med premieredato for seriene Motive, Deception, Necessary Roughness, The Simpsons, Family Guy, GRIMM, The Crazy Ones, NCIS, Shameless, House of Lies, Veep, Game of Thrones, Metal Hurlant Chronicles og Silicon Valley.

Det er også bekreftet at The Michael J. Fox Show premierer på TV3 en eller annen gang i uke 10.

Her hopper du på magisk vis til vår premierekalender

Sjekk ut øvrige kategorier

Kommende episoder

Annonse

Relevante nyheter

The Walking Dead-serier: