Statusrapport for Fox og CW-serier

Annonse

De siste dagene har vi fått nyheter om at serier som Boardwalk Empire, The Newsroom og Justified går mot slutten. Vi har også, takket være TCA sitt pressetreff – hvor de ulike kanalenes sjefer snakker om status i TV-verden – fått litt info om overlevelses-sjansene for flere serier.

Vi ser litt nærmere på serier som går på kanalene Fox og The CW. De er blant de mest populære serieeksportørene til de store norske kanalene (TV 2, TV3, TVNorge)

 

Bones

«Vi er i forhandlinger om en ny sesong. Jeg vil anta at den kommer tilbake» sa Fox president Kevin Reilly til journalister under TCA. Han la til at en 10-sesong mest sannsynlig blir seriens siste.

 

Sleepy Hollow

sleepy-hollow-banner

Serien er fornyet for 13 episoder. Men FOX-sjefen utelukker ikke at sesongen får enda flere episoder.

 

Dads

«Jeg tror serien har kommet en lang vei.» sa FOX-sjefen. Kritikerne hater denne serien (jeg skjønner dem godt ut fra seriens to første episoder). Men tross det og seerfall er ikke håp ute for de av dere som liker Viasat 4-serien. Eller hvem er det jeg forsøker å lure? Fox-sjefens hyggelige ord kan gjøre lite, denne serien her har nærmere null sjans for videre liv

 

The Mindy Project

mindy-project

«Seertallene er ikke så gode som ønsket […] men det er en serie vi faktisk tjener penger på». Money talks, så det lover bra for serien. Men den er langt fra sikret et videre liv.

 

Beauty and The Beast, Hart of Dixie og Carrie Diaries

CW-sjefen gjorde ingen klokere, serienes skjebne er ikke avgjort enda. Vi må vente til mai. Men ut fra seertall ser det bra ut for Hart of Dixie, mens Carrie Diaries og Beauty and The Beast er så godt som kansellert.

 

Supernatural og The Originals

Supernatural_Season_7_BRCover

«Så lenge tallene er som de er kan serien holde på så lenge de vil» ble det sagt om Supernatural. Ikke direkte sitat, men sånn cirka. Serien om det overnaturlige kan ende opp med å overleve overnaturlig lenge.

De to seriene sendes samtidig på tirsdag kveld og leverer kanalen beste tirsdags-tall på fem år. De blir nok med videre.

 

Reign

Startet svakt, men stadig voksende seertall lover godt. Akkurat nå er det hipp som happ for serien, den må fortsette fremgangen for å sikre et videre liv. Serien premierer på søndag på TV 2 Bliss.

 

The Vampire Diaries og Arrow

Å blande fantasy og drama passer kanalen godt, de to juggernautene er såpass store at de nok er med videre.

 

Sjekk også ut Seriegravplassen 2013

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X