Sif til å dukke opp i Agents of S.H.I.E.L.D., ny info rundt Agent Carter kjent

ABC og Marvel kunngjorde fredag at Jamie Alexander returnerer i rollen som Sif i Agents of S.H.I.E.L.D.. Hvem som vil stå bak den potensielle Agent Carter-serien er også kjent. 

Alexander, som spiller heltinnen og Thor sin medsoldat Sif (eller Lady Sif) vil dukke opp i Agents of S.H.I.E.L.D. senere denne sesongen, i episode 15. Det er enda ukjent hvordan Sif krysser veier til Coulson & Co. Sif dukket i november opp i Thor: The Dark World, og karakteren er også garantert å returnere i Thor 3.

Annonse

Tidligere har det blitt kjent at også Bill Paxton vil dukke opp i minst 4 episoder som karakteren John Garrett. ABC røper at de neste episodene vil fokusere mye på hvem The Clairvoyant er, den mystiske skikkelsen som Coulson & Co har vært på sporet av.

Den andre potensielle Marvel-serien til ABC, Agent Carter er offisielt under utvikling hos ABC. Nå er det kjent at Agent Carter-prosjektet vil bli ledet av Reaper-skaperne Tara Butters og Michele Fazekas som skapte serien Reaper, og har vært produsent på serier som Dollhouse, Hawaii Five-0 og Lov & Orden: Special Victims Unit.

Agent Carter er sentrert rundt Peggy Carter (Hayley Atwell) og fokuserer på hennes liv som hemmelig agent etter at henne kjæreste Steve Rogers (også kjent som Captain America) blir frosset ned i slutten av Captain America: The First Avenger.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom