FOX avslørte en rekke detaljer rundt den kommende Gotham-serien de har under utvikling.

I fjor skrev vi at FOX hadde plukket opp prosjektet Gotham fra The Mentalist og Rome-skaper Bruno Heller. Avtalen innebærer at Fox forplikter seg til å lage serien, brudd på avtalen vil bety at FOX må betale mye til produksjonstudioet Warners Brothers Studios TV.

I dag bekreftet FOX at produksjonen for alvor settes i gang med skriving flere manus allerede i midten av februar.

Tidligere har vi fått vite at en svært ung utgave av Bruce Wayne, som kjent ender opp å bli Batman, kanskje ville få en rolle i prosjektet. Nå bekrefter FOX også dette, med at unge Wayne i alderen av 12 år vil være mer eller mindre i birolle over seriens levetid.

BD-S-7246
En ung Bruce Wayne over hans døde foreldre i Batman Begins. Foto: WarnerBrothers

FOX bekrefter at Gotham fungerer som en opprinnelse-historie med et fokus på Bruce Wayne sin vei til å bli Batman, selv om seriens hovedperson er James Gordon (sist spilt av Gary Oldman i Dark Knight-trilogien til Christopher Nolan). Kanalen røper også at serien foreløpig har planer om å avslutte med at vi får se Wayne ta på seg kappen og bli Batman.

Annonse

Også andre kjent Batman-skurker som the Riddler, the Penguin og Catwoman vil bli del av serien.

Gotham er foreløpig i et pilotprosjekt-stadie. Hvis serien plukkes opp i vår, vil serien trolig dukke opp på tv-skjermen på FOX i USA så tidlig som september.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer