The Office-veteranen Craig Robinson er klar for tv-skjermen igjen med hovedrollen i komiserien Mr. Robinson som er plukket opp for 6 episoder av NBC.

Før den amerikanske pilotsesongen sparker fullt i gang bestilte i går NBC Mr. Robinson til serie. Komiserien ble skapt av The Office-sjefen Greg Daniels som i fjor var en av pilotene som kjempet om en plass som serie på sendeskjemaet til NBC i vår. Piloten ble ikke plukket opp serie, men etter dette var den fremdeles under tilknytning til å ende opp som en serie hos NBC.

I Mr. Robinson spiller Craig Robinson (The Office) hovedrollen som en talentfull musiker  som er litt røff i kantene og hvordan han tilpasser seg livet som musikklærer i en skole i storbyen. Her må han hanskes med både lærer-politikken, kolleger og mødrene til barna han underviser.

Med i birollene på den originale piloten var Larenz Tate (House of Lies, Rescue Me), Amanda Lund og Jean Smart (24) som sin status i den endelig serien er under forhandlinger. Bare Robinson er bekreftet for serien.

Daniels vil ikke være med på utviklingen av serien lengre. Brødrene Mark og Robb Cullen (kjent manus til filmen Cop Out med Bruce Willis og Tracy Morgan) vil nå stå for videre utvikling av serien som ble plukket opp for 6 episoder. Cullen-brødrene som sist var aktuell med den kortvarige komiserien Back in The Game i høst med James Caan og Maggie Lawson. De har også jobbet med Craig Robinson på kortvarige komidramaet Lucky.

Annonse

Mr. Robinson forventes å ha premiere på NBC i høst.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer