Annonse

TV-festivalen Paleyfest har sluppet det fulle programmet for årets utgave av festivalen hvor skuespillere og produsenter fra serier som Lost og Veronica Mars vil dukke opp.

Hva som blir den største utgaven av Paleyfest på The Paley Center for Media i Los Angeles ser ut til å ha et svært spennende program. Festivalen er kjent for årlige paneler med skuespillere og produsenter fra flere mindre og store serier fra The Newsroom, Community og Mad Men. De to sistnevnte er også med i årets program.

The-Paley-Center-for-media-logo__130912173833I år er det duket for en gjenforening Lost 10 år etter serien hadde premiere på ABC, og Veronica Mars dagen før filmen satt til tiden etter serien har premiere på et begrenset antall kinoer.

Andre serier som har panel på festivalen er How I Met Your Mother med et siste panel på festivalen før serien sender sin aller siste episode til våren. Høstens nyheter som Agents of S.H.I.E.L.D. (sendt på Viasat 4), Sleepy Hollow (premiere i morgen, 9. januar på TV3) og Masters of Sex (tilgjengelig på HBO Nordic) vil også ha paneler der.

Skuespillere og produsenter som vil dukke opp på panelene vil bli avslørt de kommende ukene, men forvent en stor del av skuespillerne og produsentene fra både Lost og Veronica Mars til å dukke opp på de panelene.

Annonse

Thursday, March 13: Opening Night Presentation: Veronica Mars Reunion (7 PM)
Friday, March 14: Orange Is the New Black (7 PM)
Saturday, March 15: How I Met Your Mother farewell (7 PM)
Sunday, March 16: Pretty Little Liars (1 PM matinee presentation)
Sunday, March 16: Lost: 10th anniversary reunion (7 PM)
Tuesday, March 18: Parks and Recreation (7 PM)
Wednesday, March 19: Sleepy Hollow (7 PM)
Friday, March 21: Mad Men (7 PM)
Saturday, March 22: The Vampire Diaries &The Originals (7 PM)
Sunday, March 23: Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. (1 PM matinee presentation)
Monday, March 24: Masters of Sex (7 PM)
Tuesday, March 25: The Mindy Project (7 PM)
Wednesday, March 26: Community (7 PM)
Thursday, March 27: Veep (7 PM)
Friday, March 28: Closing Night Presentation: American Horror Story:Coven (7 PM)

Hvor vidt Paleyfest i år blir streamet over nettet er ikke sikkert, men det er ganske trolig at det skjer igjen via Livestream. Det anbefales å følge Paleyfest for oppdateringer i forkant av panelene, noe som er best å gjøre på Livestram.

Dessverre pleier som regel ikke panelene å bli lagt ut i ettertid som gjør at vi nordmenn må se det live på nettet om natta (hovedsakelig rundt klokken 4 på natta i år). Unntaket gjelder biter eller hele paneler som legges ut på Hulu.com (som for oss nordmenn bare er tilgjengelig via å ha amerikansk ip-adresse).

Du kan se en snutt med biter fra tidligere paneler på festivalen her:

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Charlie
Charlie
6 år siden

De har lagt ut en del fra tidligere år på YouTube-kanalen sin, kortere klipp på 2-5 minutter, men de har kanskje sluttet med det?

Charlie
Charlie
6 år siden

De har lagt ut en del fra tidligere år på YouTube-kanalen sin, kortere klipp på 2-5 minutter, men de har kanskje sluttet med det?