Annonse

Oscar-nominerte Joachim Rønning og Espen Sandberg (Kon Tiki) vil være med å regissere Marco Polo for Netflix. Serien har premiere i slutten av 2014.

marco-polo_1967753aKon-Tiki-regissørene Rønning og Sandberg skal regissere episoder av den nye serie for Netflix basert på Marco Polos eventyr.

Serien rundt den kjente eventyrerens reise fører ham til sentrum av en brutal krig i Kina på 1200-tallet, en verden fylt med kampsport, seksuelle intriger, politisk korrupsjon og storslagen krigføring.

Serien, som tidligere var under utvikling for amerikanske kabel-tv kanalen Starz, endte i fjor opp hos Netflix.

Serien er et samarbeid med produksjonsselskapet The Weinstein Company, produsent og regissør Dan Minahan (Six Feet Under, Game of Thrones og Deadwood) og produsent og serieskaper John Fusco (kjent for filmer som Crossroads (1986) og Young Guns).

Annonse

Det er ukjent hvor mange episoder Joachim Rønning og Espen Sandberg skal regissere.

Folkets-Amanda-til-Kon-Tiki_articleimage
Joachim Rønning og Espen Sandberg.

Serien vil være på 9 episoder, og skal ha premiere i alle land der Netflix er tilgjengelig allerede mot slutten av året, skriver selskapet i en pressemelding i dag.

Det er ikke kjent hvor serien skal spilles inn. Serien skulle etter planen bli filmet inn i Kina når den var i utvikling hos Starz, noe ingen andre amerikanske tv-serier tidligere har gjort. Det viste seg å være svært vanskelig å få til, når Deadline i fjor meldte at serien var tatt over av Netflix ble Malaysia i stedet valgt som innspillingssted.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
4 Comments
Flest stemmer
Nyeste Eldst
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer