FX Networks bekrefter at de sammen med Justified Graham Yost og Timothy Olyphant er enige om at serien avsluttes neste år.

I dag bekreftet kanalen at visa går mot slutten, men den får tid på seg. Serieskaper Graham Yost og Timothy Olyphant gjør hva jeg mener er en riktig, og god avgjørelse om at serien neste år avsluttes. Med tanke på hvilken serie Justified er vil det ikke være helt logisk å se serien forsette på grunn av et stort nærvær av kriminelle elementer både sentralt og rundt serien.

Yost, som også er produsent på The Americans, en annen bra dramaserie akkurat nå, har sammen med Olyphant innsett at serien svingte seg nedover. Det er med andre ord tydelig at disse vil at serien skal avsluttes best mulig, noe som ikke er overraskende fra Yost som er en svært dyktig serieskaper og manusforfatter med bidrag på miniseriene The Pacific og Band of Brothers. Yost var også skaperen av den kortvarige serien Boomtown (2002-2003).

Mange tv-serier burde ikke ikke vare for lenge, og Justified er kanskje i likhet med Boardwalk Empire (som debuterte også i 2010) er det riktig å se serien nå gå mot slutten. Vi har for tv-dramaer for tiden som har forsettet litt lengre enn hva de burde og det er for seint. Dexter, Homeland og Sons of Anarchy er eksempler hvor serier har vart for lenge enn hva de burde, eller i hvert fall gjort nødvendige skritt før det altfor seint til å redde seg selv.

http://www.youtube.com/watch?v=qLUt1yJGv7o

Justified forsetter å være en av de beste tv-seriene akkurat nå fordi den forsetter med å fokusere så bra på historien, samtidig som den stadig støtt legger til nye flotte biroller fra Boyd (Walton Goggins) til Sheriff Shelby (Jim Beaver) og Mags Bennet (som Margo Martindale vant Emmy for).

Justified er uansett en serie du burde se på, om du ikke allerede gjør det. Sesong 5 hadde forrige uke premiere i USA.

Sesong 4 og 5 kommer på TV2 Sumo i april. For oss i Norge er også de to første sesongene tilgjengelig på Netflix. Serien kan kjøpes helt til sesong 4 på DVD og Bluray her til lands importert fra USA (inntil en nordisk utgave av sesongen slippes her til lands iløpet av året). 

Annonse

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer